2777
2789
عنوان

کیا بعد سقط باردار شدن بیاین😔

160 بازدید | 17 پست

من کیسه بارداری و زرده تشکیل شد اما هفته هام عقب میفتاد و تو نه هفته سونو شش هفته نشون داد وسقط شد ینی دلیلش چی بود میتونم بارداری موفق داشته باشم خیلی نگرانم😭

اره میتونی چرا نتونی؟منم بتام بالا نمیرفت بعد سقط شد دوماه بعدش باردارشدم به خواست خدا یادمه چقد اشک ریختم شب و روز

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی

نگران نباش منم مثل تو بودم الان یه بچه دسته گل دارم

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی دلیل سقطت مثل من بود؟

بله بچه رشد نمیکرد دلیلش ایمنی انعقادی بود

ولی یه بار ممکنه پیش بیاد برای خیلیا پیش میاد مشکلیم نیست

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
رفتی دکتر قبلش ؟

من یک سال مرتب زیر نظر پزشک بودم همه داروها و مکملا رو میخوردم به همسرمم میدادم بچه هم میخواستیم

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی

آره عزیزم حتما میسه

ولی حتما دکتر برید مشکل تنبلی تخمدان اگه دارید برطرف کنید الان خیلی داروهای خوبی اومده و خیلیا نتیجه گرفتن 

خاله شوهرم یه بار باردار بود و سقط کرد و حتی کورتاژ کرد

یه مدت بعدش مجدد باردار شد الان بچه‌اش به دنیا آمده