callmebahar مدیر عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 355 عنوان یبوست نوزاد یازده روزه | مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 25 پست سلام خانما صبحتون بخیر نوزادم یازده روزشه من ب همراه شیر خودم کمکی هم میدم بهش امروز یبوست شده بچم نمیدونم چیکار کنم تا شکمش کار کنه لطفا کمک کنید 😭😭😭😭 1403/11/16 | 11:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیوارکوتاهم عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 1938 چند روز کار نکرده؟اگه از ۲ روز گذشت حتما شیرخشکشو عوض کن.گیگوز بهترینه برای یبوست.قطره مولتی ویتامین ... ب نوزاد قطره نمیدن نیم سیسی گلیسیرین بزن تو مخرجش
دیوارکوتاهم عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 1938 اره نان میدم یعنی میگید نان باعث شده یبوست بشه؟؟؟ من هر شیرخشکی دادم بچه ام یبوست شد اخر سر دیگه کلا شیرخشک ندادم
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 18069 ب نوزاد قطره نمیدن نیم سیسی گلیسیرین بزن تو مخرجش تجربه من از دخترم و دکتر فوق تخصص اینه که اینکارو کرده.گلیسیرین تو مخرج بچه ؟حالت خوبه شما؟ خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 86897 نافش دیروز افتاده میترسم دست بزنم ب شکمش دیگه افتاده عیب نداره
دیوارکوتاهم عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 1938 تجربه من از دخترم و دکتر فوق تخصص اینه که اینکارو کرده.گلیسیرین تو مخرج بچه ؟حالت خوبه شما؟ تجربه منم اینه فوق تخصص نوزاد بردم گفت بچه منم شیرخشک بهش نمیساخت
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 18069 شیرشو یه ذره رقیق کن اصلا اینکار درست نیست.حتی روی قوطی رو بخونین نوشته هرگز ترکیب شیر و اب رو نباید بهم بزنین خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 18069 من هر شیرخشکی دادم بچه ام یبوست شد اخر سر دیگه کلا شیرخشک ندادم پسدکترتون تجربه اش زایاد نبوده چون شیر گیگوز برای بچه های این مدلی دارویه و عالیه خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
مامان_آقای_مهربون عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 7416 اصلا اینکار درست نیست.حتی روی قوطی رو بخونین نوشته هرگز ترکیب شیر و اب رو نباید بهم بزنین اینو دکتر گفت تازه خواهرشوهرم یه پیمونه بیشتر میریخت که غلیظ بشه ولی من دو سال بچه م شیرخشکی بود همه مدلی خورد هیچی نشد
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 18069 اینو دکتر گفت تازه خواهرشوهرم یه پیمونه بیشتر میریخت که غلیظ بشه ولی من دو سال بچه م شیرخشکی بود همه ... ببخشید اون دکتر مدرکشو از دورقوز آباد گرفته لابد.وقتی ترکیب شیر و اب عوض بشه معده بچه بهم میریزه حساسیت میگیره و روده ها مشکل پیدا میکنن. دیگه بعد از سالها شیرخشک دادن و شیرخشک خوردن استادم تو این کار. خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر