2777
2789
عنوان

وای سوختمش 😭

348 بازدید | 23 پست

شلوارمو وای دوسه جااش

مامانم ببینه تیکه ام میکنه ش

شلوارم سوخت تیکه تیکه قهوه ای شد جیگرم خونه کسی میدونه چجوری قهوه ایاشو میشه پاک کنم؟تو گوگل زده بود باابلیمو اصلا میشه؟😭توروخدا یه راه حل بدین دارم سکته میکنم

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اون دیگه درست نمیشه

وای‌توروخدا چیکار کنم نمیشخ تراشیدش؟

💔😭

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

کجارو بخاری گذاشتی؟

نه دستم خورده درجه رفته رو۴

چارپنج جاش سوخت😭💔وای۷۰۰تومن پولشه وای مامانم میکشم

من اگه بودم کل شلوارو همون شکلی تزئین میکردم یه مدل جدید میشد😅

فدا سرت بابا چیه حالا یه شلواره دیگه.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

یه زمانی مث سگ از ننم میترسیدم الان فهمیدم چ خری بودمتو هم اشتباه منو نکن مامانت فوقش یک کم سرزنش کن ...

وای خواهر پولشو خودم دادم مامانم ن پول نداره بخرم باز 

میدونی چیه حس میکنم چشم خوردم باهمین شلوارو روسری رفتم تویه مجلسی همه نگاه میکردن بعد روسریمم سوخت

اولین باره تو زندگیم لباسامو میسوزونم😭💔

من اگه بودم کل شلوارو همون شکلی تزئین میکردم یه مدل جدید میشد😅فدا سرت بابا چیه حالا یه شلواره دیگه.

چیکارشش کنم چقدررر دوسش داشتم اخه همین یکی شلوارو داشتم پولم ندارم بخام بخرم باز😭

چیکارشش کنم چقدررر دوسش داشتم اخه همین یکی شلوارو داشتم پولم ندارم بخام بخرم باز😭

ببین هیچ راهی نداره...

توی دیده؟ یا میشه با یه مانتو بلند پوشوندش؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین هیچ راهی نداره...توی دیده؟ یا میشه با یه مانتو بلند پوشوندش؟

نه نمیشه دوسه جاش قهوه ای شده رو قسمت ساق پاس کاشکییی روی رون بود😭😭😭

ببر بده همونجا های ک سوخته رو زاپ بزنناگ زیاد نیس

وای زاپ خیلی زشته رو شلوار پارچه ای😭

نه نمیشه دوسه جاش قهوه ای شده رو قسمت ساق پاس کاشکییی روی رون بود😭😭😭

عباااا بپوش چاره ای نیست