2777
2789
عنوان

دلم گرفت یهو

102 بازدید | 18 پست

چرا منه مهربون که میشه همه جور روم حساب کرد نادیده گرفته شدم🙂

از سمت همه آدما....

گاهی به دوستام پیام میدم جوابم نمیدن

یا تا من پیام ندم ممکنه هیچوقت پیام ندن ولی منی که سنگ تموم گذاشتم اینطور شدم

فامیل چون ارتباط ندارم کلن هیچ...

🤍

از نقش قربانی و آدمایی ک میرن توش متنفرم ببخشید... 

خب نباش خب سنگ تموم نذار فکرمیکنی خیلی فرشته و خوبی؟ نه عزیزم این اسمش مهرطلب بودن و کمبود داشتنه

به خودت بیا

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از نقش قربانی و آدمایی ک میرن توش متنفرم ببخشید... خب نباش خب سنگ تموم نذار فکرمیکنی خیلی فرشته و خو ...

ببین من فک میکنم اگه تنها باشم

فردا که خواستم یه مراسم داشته باشم هیچکس نمیاد

🤍
ببین من فک میکنم اگه تنها باشمفردا که خواستم یه مراسم داشته باشم هیچکس نمیاد

این راهش نیست

تو مراسمت میخوای چهارتا دوزاری که اهمیتی واسشون نداری بیان؟ حداقل اگر قراره کسی بیا کم و مفید باشن بهتره تا یه لشکر بادمجون دور قاب

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

تو اصلا به خودت اهمیت نمیدی و اونایی که اطرافتن زیادی به خودشون اهمیت میدن و خود شیفته هستن 

البته کار خوبی میکنن

من همیشه با ادم هایی که احساس میکنم قوی نیستن به بی رحم ترین شکل ممکن برخورد میکنم

چون میخوام بشکنن تا خودشون رو پیدا کنن!

خب انوقت همش تنهام و هیچ...

نه 

منظورم این نیست که خودت رو حبس کنی و با کسی حرف نزنی

میگم با ادم های با اهمیت وقت بگذرون و همونقدر که لیاقت و ظرفیتش رو دارن بهشون محبت کن

چون در مقایسه با الانت یکم سرد بود از اون اصطلاح استفاده کردم یکمم مبالغه

تو اصلا به خودت اهمیت نمیدی و اونایی که اطرافتن زیادی به خودشون اهمیت میدن و خود شیفته هستن البته کا ...

به نظرت بشم یه آدم مغرور خود شیفته؟

که فقط درس خونده و سرکار رفته

🤍