2777
2789

من دیروز تا تست بارداری گذاشتم مثبت شد رفتم سونو بچه ها خیلی میترسم پوچ لاشه گفت پنج هفته و یه روزته ولز کیسه زرده و قلب تشکیل نشده بود..میشه تاپیک قبلیامو ببینید توی اونا سونوم هست

زود رفتی سونو...برای بعضی ها تازه پنج هفته ساک حاملگی تشکیل میشه دوهفته صبر کن مجدد سونو بده

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود رفتی سونو...برای بعضی ها تازه پنج هفته ساک حاملگی تشکیل میشه دوهفته صبر کن مجدد سونو بده

آره نوشته دو هفته دیگه بیا تکرار کن خود دکتر گفت جاش خوره نگران نباش ولی اینقدر میترسم که تشکیل نشه که حد نداره اون قبلی که سقط شد هفت هفته رفتم و حتی قلبش هم ضربان داشت

آره نوشته دو هفته دیگه بیا تکرار کن خود دکتر گفت جاش خوره نگران نباش ولی اینقدر میترسم که تشکیل نشه ...

نترس،مایعات زیاد بخور خواب کافی داشته باش...استرس نداشته باش واسه تشکیل قلب،انشالله که این بار همه چیز خوب پیش بره برات♥️

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

عزیزم شما خودت چند هفته قلب و کیسه زرده رو دیدن؟

من۶هفته رفته گفت پنج هفته و سه روزته و فقط ساک بود 

دفعه بعد هفت هفته رفتم دیگه جنینم بود

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
میخواستم ببینم چه خبره آخه سابقه سقط دارم

منم سابقه یه بارداری شیمیایی دارم ولی انقد بهم استرس وارد شد واذیت شدم سرش ، اینبار سپردمش بخدا و دو سه هفته دیگه میخوام برم سونو حتی ازمایشم نرفتم فقط بیبی چک زدم

🤍🌱
نترس،مایعات زیاد بخور خواب کافی داشته باش...استرس نداشته باش واسه تشکیل قلب،انشالله که این بار همه چ ...

قربونت عزیزم ایشالا تو هم دخترتو صحیح و سالم بغل بگیری

من۶هفته رفته گفت پنج هفته و سه روزته و فقط ساک بود دفعه بعد هفت هفته رفتم دیگه جنینم بود

کاش دیرتر میرفتم حتی میخواستم تستمو تا سر ماه بزارم ولی کنجکاوی امونمو بریده بود

قربونت عزیزم ایشالا تو هم دخترتو صحیح و سالم بغل بگیری

ممنون گلم♥️

منم سابقه یه بارداری شیمیایی دارم ولی انقد بهم استرس وارد شد واذیت شدم سرش ، اینبار سپردمش بخدا و دو ...

عزیزم کاش منم تحمل میکردم طفلک شوهرم خیلی ذوق داره خدایا نزن تو ذوقش

عزیزم کاش منم تحمل میکردم طفلک شوهرم خیلی ذوق داره خدایا نزن تو ذوقش

همین استرست مانع تشکیل قلب میشه کاملا درکت میکنم منم هرچی میشه سریع میام اینجا چک میکنم یا میپرسم بخاطر اون خاطره بد، ولی بسپرش بخدا تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته

استرستم بیجاست

🤍🌱