2789

طلاق اصلا راحت نیست اگه زندگیت واقعا داغونه و نمیشه جمعش کرد اونوقت طلاق فکر خوبی میشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دخترت گناه داره قطعا بعد طلاق هم برای خودت هم اون سخت میشه

منم داغونم

واقعا تصمیم نمیتونم بگیرم فعلا یک ماهه قهرم باهاش فکر نکنم درست شم دیگه با خودم میگم بره زن بگیره ممکنه بگه برو و اونوقت من خیلی اذیت شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترت گناه داره قطعا بعد طلاق هم برای خودت هم اون سخت میشهمنم داغونمواقعا تصمیم نمیتونم بگیرم فعلا ی ...

من اون اوایل ک قهر کرده بودم میگفتم خودم دخترمو بزرگ میکنم ، دخترم پیش من باشه بهتره تا ی پدر بد داشته باشه ، ولی الان بعد چند ماه واقعا حس میکنم ک آدم ب پدر احتیاج داره ، دوروز دیگ بره مدرسه و ببینههمه بچه ها بابا دارن ولی دختر من نداره دلم براش میسوزه 

من اون اوایل ک قهر کرده بودم میگفتم خودم دخترمو بزرگ میکنم ، دخترم پیش من باشه بهتره تا ی پدر بد داش ...

خیلی سخته هم به شما هم باباش نیاز داره مخصوصا که دخترا احساساتی تر هستن، پسر منم وابسته س و از جدایی میترسه ، منم خیلی به سختی و التماس خدا اونو آوردم تو زندگیم ، خودمو مسئول میدونم اگه بذارم برم ضربه اصلی رو اون میخوره

اگه شاغل بودم یه روز هم نمیموندمدلم برا بچه م میسوزه ولی بخوام برم بدون اون میخوام برم فعلا نه ولی ی ...

منم همیشه همین فکرارو کردم ک با خودم میگفتم ی روز بلاخره میرم ، ی روزجدا میشم ازش ک هر بحث و ناراحتی پیش میومد ب این چیزا فکر میکردم ، ولی ب نظرم درست نیست ، ما ی هوای بدی داشتیم خیلی بهم بی احترامی کرد ، الان پنج ماهه دنبال کارای طلاقم  اوایلش احساس خوبی داشتم اینکه انگار ازش دارم انتقام میگیرم ولی الان همه چی برام سرد و تاریک شده ، دلم آرامش نداره با خودم میگم هر چ قدر هم دعوا بدی داشتیم اگر میموندم فوقش بعد ی ماه فراموش میشد و دوباره روزای خوب هم میرسیدولی الان پنج ماهه فکر و خیال ولم نکرده و فکر نکنم هم حالا حالا ها از عذاب وجدان و پشیمونی خلاص شم 

منم همیشه همین فکرارو کردم ک با خودم میگفتم ی روز بلاخره میرم ، ی روزجدا میشم ازش ک هر بحث و ناراحتی ...

الان خونه ی باباتی؟ کلا قطع ارتباط هستی باهاش؟

پس خیلی جدیه دنبال جدایی رفتی

اگه مشکلاتت انقدرررر زیاده که حل نشدنی و پشتوانه داری و از نظر مالی تامینی جداشو ولی اگه قابل حله بج ...

پشتوانه دارم ، نمی‌دونم مشکل من از کدوم دستس اینکه قابل حله یا نه ، اصن اگر قابل حل هم نباشه و طلاق بهتر باشه ، من با ی دختر هشت ماهه دیگ باید چطور زندگی کنم ، کی میاد دوباره با من ازدواج کنه ، بجز مردیه ک خودشم جدا شده و صد در صد بچه هم داره ،باید بچه اونو هم راه ببرم ، ب این چیزا ک فکر میکنم میگم زندگی خودمجهنم هم ک بود ایکاش میموندم و تحمل می‌کردم ،، ولی خب بی احترامی هایی ک میکرد جیگرمو آتیش میزد ک نتونستم درست فکر کنم و جدایی رو انتخاب کردم 

منم همیشه همین فکرارو کردم ک با خودم میگفتم ی روز بلاخره میرم ، ی روزجدا میشم ازش ک هر بحث و ناراحتی ...

پس اگه جدا شی ببین چی میشی الان پشیمون شدی ،کاش مطمئن میشدی، بهتره برگردی بهش بعد جدایی خیلی اذیت میشی ، مشاور برو حتما میتونه ریشه ای مشکل حل کنه و به آرامش برسی و برگردی

پس اگه جدا شی ببین چی میشی الان پشیمون شدی ،کاش مطمئن میشدی، بهتره برگردی بهش بعد جدایی خیلی اذیت می ...

رفتم اتفاقا ، خیلی ذهنم درگیر بود رفتم پیش مشاور گفت همسرت مشکلش قابل حل نیست ، فقط جدا شو و خودت زندگیتو بساز ، وگرنه چند ماه پیش قصد داشتم کوتاه بیام و آشتی کنم