طلاق اصلا راحت نیست اگه زندگیت واقعا داغونه و نمیشه جمعش کرد اونوقت طلاق فکر خوبی میشه
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترت گناه داره قطعا بعد طلاق هم برای خودت هم اون سخت میشهمنم داغونمواقعا تصمیم نمیتونم بگیرم فعلا ی ...
من اون اوایل ک قهر کرده بودم میگفتم خودم دخترمو بزرگ میکنم ، دخترم پیش من باشه بهتره تا ی پدر بد داشته باشه ، ولی الان بعد چند ماه واقعا حس میکنم ک آدم ب پدر احتیاج داره ، دوروز دیگ بره مدرسه و ببینههمه بچه ها بابا دارن ولی دختر من نداره دلم براش میسوزه
من اون اوایل ک قهر کرده بودم میگفتم خودم دخترمو بزرگ میکنم ، دخترم پیش من باشه بهتره تا ی پدر بد داش ...
خیلی سخته هم به شما هم باباش نیاز داره مخصوصا که دخترا احساساتی تر هستن، پسر منم وابسته س و از جدایی میترسه ، منم خیلی به سختی و التماس خدا اونو آوردم تو زندگیم ، خودمو مسئول میدونم اگه بذارم برم ضربه اصلی رو اون میخوره
اگه شاغل بودم یه روز هم نمیموندمدلم برا بچه م میسوزه ولی بخوام برم بدون اون میخوام برم فعلا نه ولی ی ...
منم همیشه همین فکرارو کردم ک با خودم میگفتم ی روز بلاخره میرم ، ی روزجدا میشم ازش ک هر بحث و ناراحتی پیش میومد ب این چیزا فکر میکردم ، ولی ب نظرم درست نیست ، ما ی هوای بدی داشتیم خیلی بهم بی احترامی کرد ، الان پنج ماهه دنبال کارای طلاقم اوایلش احساس خوبی داشتم اینکه انگار ازش دارم انتقام میگیرم ولی الان همه چی برام سرد و تاریک شده ، دلم آرامش نداره با خودم میگم هر چ قدر هم دعوا بدی داشتیم اگر میموندم فوقش بعد ی ماه فراموش میشد و دوباره روزای خوب هم میرسیدولی الان پنج ماهه فکر و خیال ولم نکرده و فکر نکنم هم حالا حالا ها از عذاب وجدان و پشیمونی خلاص شم
اگه مشکلاتت انقدرررر زیاده که حل نشدنی و پشتوانه داری و از نظر مالی تامینی جداشو ولی اگه قابل حله بج ...
پشتوانه دارم ، نمیدونم مشکل من از کدوم دستس اینکه قابل حله یا نه ، اصن اگر قابل حل هم نباشه و طلاق بهتر باشه ، من با ی دختر هشت ماهه دیگ باید چطور زندگی کنم ، کی میاد دوباره با من ازدواج کنه ، بجز مردیه ک خودشم جدا شده و صد در صد بچه هم داره ،باید بچه اونو هم راه ببرم ، ب این چیزا ک فکر میکنم میگم زندگی خودمجهنم هم ک بود ایکاش میموندم و تحمل میکردم ،، ولی خب بی احترامی هایی ک میکرد جیگرمو آتیش میزد ک نتونستم درست فکر کنم و جدایی رو انتخاب کردم
منم همیشه همین فکرارو کردم ک با خودم میگفتم ی روز بلاخره میرم ، ی روزجدا میشم ازش ک هر بحث و ناراحتی ...
پس اگه جدا شی ببین چی میشی الان پشیمون شدی ،کاش مطمئن میشدی، بهتره برگردی بهش بعد جدایی خیلی اذیت میشی ، مشاور برو حتما میتونه ریشه ای مشکل حل کنه و به آرامش برسی و برگردی
پس اگه جدا شی ببین چی میشی الان پشیمون شدی ،کاش مطمئن میشدی، بهتره برگردی بهش بعد جدایی خیلی اذیت می ...
رفتم اتفاقا ، خیلی ذهنم درگیر بود رفتم پیش مشاور گفت همسرت مشکلش قابل حل نیست ، فقط جدا شو و خودت زندگیتو بساز ، وگرنه چند ماه پیش قصد داشتم کوتاه بیام و آشتی کنم