2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واسه ما که اصلا این اتفاق نیوفتاد

چه بسا خواهر کوچیکترم بیشتر کارای منو انجام میداد😂

مامانم به شدت دلسوز بود اصلاااا اجازخ نمیداد وارد مسائل خونه و...  بشم فقط میگفت درستو بخون بچگیتو کن به ابجیمم همینو گفت بنده خدا خودش همه کارارو میکرد 

نه واسه ما که اصلا این اتفاق نیوفتادچه بسا خواهر کوچیکترم بیشتر کارای منو انجام میداد😂مامانم به شدت ...

این بیشتر تو دهه شصت بوددد

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

من تک فرزندم ولی اینقدر دیدممم ابنجور بشه

منم زیاد دیدم بنظرم مشکل از مادر هست که مسعولیت بچه هارو میندازه گردن دختر بزرگتر خودم یه دختر ۸ ساله دارم یکماه دیگه زایمان میکنم ولی هیچ وقت راضی نیستم به بچم مسعولیت زیادی بدم فقط تاجایی که خودش دلش بخواد و احساس راحتی داشته باشه 

منم زیاد دیدم بنظرم مشکل از مادر هست که مسعولیت بچه هارو میندازه گردن دختر بزرگتر خودم یه دختر ۸ سال ...

اونوقت اون دختر دیگ بچگی نمیکنهه 

این بیشتر تو دهه شصت بوددد

اره دقیقا این اتفاق بیشتر تو دهه شصت و پنجاه بود که خواهر بزرگتر از بقیه بچه ها باید مراقبت میکرد اخرم قربانی اون یچه ها میشذ

عمه بزرگه من درسش عااالی بود کنکورم داده بوده و قبول شده بوده ولی برای خواهر کوچیک تراش خواستگار میاد اما چون عمم که بزرگه ازدواج نکرده اونا میگن زشته ما بریم 

عمم مجبوری درسو ول میکنه ازدواج میکنه بخاطر اونا😑😑

اونوقت اون دختر دیگ بچگی نمیکنهه

دقیقا حتی مامانم میگه یکم به دخترت بگو کمکت کنه اما من راضی نمیشم میگم بچم بزار بچگی شو بکنه بزرگ بشه اینقدر کار برای انجام دادن هست که وقت برای یه تفریح کوچیک نمیمونه خودم با اینکه بچه دوم هستم و فقط یه برادر بزرگ تر دارم اما مامانم همش مسعولیت های خونه داری رو میداد به من و وسط بازی با دوستام استرس خونه و ظرف و جارو رو داشتم 

دقیقا حتی مامانم میگه یکم به دخترت بگو کمکت کنه اما من راضی نمیشم میگم بچم بزار بچگی شو بکنه بزرگ بش ...

این خیلییی بده 

اره دقیقا این اتفاق بیشتر تو دهه شصت و پنجاه بود که خواهر بزرگتر از بقیه بچه ها باید مراقبت میکرد اخ ...

وایییی ولی هنوز این تفکرات هستتت