2777
2789

قرار گرفتید که مشکل درست  کردن تنها بودید که باید این مسیر خودت طی کنی  و دیگران قدر ندونن من از تنها بودن نمی‌ترسم از تنها چیزی که خیلی میترسم بهای عمر و از اتلاف عمرم  به جای اینکه صرف  خودم بهبود خودم بشه باید جوابگوی مشکلات پدرم شرایطی که برام ساختم باشم  که حتی منم داخلش  دخیل نبودم و متاسفانه  یه خانواده که از لحاظ مالی ضعیف هستن و حتی درک نمیکنن حتی  معنوی مادی که ندارید معنوی زبونی اینم بلد نیستن بنظرتون چقدر یه آدم میکشه😟🤦‍♂️

دیشب ،همسرم 

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

هرچی باشه باز پدر هست وحق به گردنتون داره

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه نزدیک ترین کست باشه واقعا دردش بیشتره غریبه را راحت‌تر می تونی بر خورد کنی