2777
2789
@شهسوار110‍ سلام خوبی من خیلی کارای اشتباهی کردم واقعا باورم نمیشه من اونجوری درباره کسی که بهم اعتم ...

لیست اصلی رو نشون ندادی معلقهارو نشون دادی قطعا کسای دیگه حایگزینم شدن مخصوصا اون یارو متاهله که هنوزم باهاش درارتباطیو بهت پیام میده با دس پس میکشی با پا پیش کاری نمیکنی کلا ول کنه بره همون hhhhhahhhh

مهم نیست همتون اینجورین .تاریخ زدم تو امضام که بمونه اگه تا الان نرفتم بخاطر دله پفیوزمه که نخواستم بعد از رفتنم کسی اذیت شه که مطمئن شدم باعث خوشحالی میشه نه اذیت شدن،خوش بگذره👋🏻

.

@شهسوار110‍ سلام خوبی من خیلی کارای اشتباهی کردم واقعا باورم نمیشه من اونجوری درباره کسی که بهم اعتم ...

لیست اصلی رو نشون ندادی معلقهارو نشون دادی قطعا کسای دیگه حایگزینم شدن مخصوصا اون یارو متاهله که هنوزم باهاش درارتباطیو بهت پیام میده با دس پس میکشی با پا پیش کاری نمیکنی کلا ول کنه بره همون hhhhhahhhh

مهم نیست همتون اینجورین .تاریخ زدم تو امضام که بمونه اگه تا الان نرفتم بخاطر دله پفیوزمه که نخواستم بعد از رفتنم کسی اذیت شه که مطمئن شدم باعث خوشحالی میشه نه اذیت شدن،خوش بگذره👋🏻

.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

.

لیست اصلی رو نشون ندادی معلقهارو نشون دادی قطعا کسای دیگه حایگزینم شدن مخصوصا اون یارو متاهله که هنو ...

اصلی چیه دیگه 

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل

لست دوستها نه معلقها و کسایی که دذخواست دادم

فرستادم 

ولی نیازی نیست خودمو ثابت کنم 

به کسی ربطی نداره من چکار میکنم  

نمسدونم چرا به هرکس اعتماد کردم بهش بخا دادم فکر کردم بهترین رفیقه واسم تا با یه جدید اشنا شد سریع ح ...

چی داری میگی 

ذوقی برا ایستش طولش میداد میرقت بهشون پیام میداد میگفتشون تو اون حساب بیاین از حساب اصلیش لغوشون میک ...

مگه من از کسی میترسم که چنین کاری  احمقانه ای کنم ؟؟؟

تو همین الان لغوش کردی که اهمیتی هم نداره از اول مباید تاییدش میکردی چون میدونستی چی میخواد بگه چون ...

برو ازش بپرس 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز