2777
2789
@شهسوار110‍ سلام خوبی من خیلی کارای اشتباهی کردم واقعا باورم نمیشه من اونجوری درباره کسی که بهم اعتم ...

لیست اصلی رو نشون ندادی معلقهارو نشون دادی قطعا کسای دیگه حایگزینم شدن مخصوصا اون یارو متاهله که هنوزم باهاش درارتباطیو بهت پیام میده با دس پس میکشی با پا پیش کاری نمیکنی کلا ول کنه بره همون hhhhhahhhh

مهم نیست همتون اینجورین .تاریخ زدم تو امضام که بمونه اگه تا الان نرفتم بخاطر دله پفیوزمه که نخواستم بعد از رفتنم کسی اذیت شه که مطمئن شدم باعث خوشحالی میشه نه اذیت شدن،خوش بگذره👋🏻

@شهسوار110‍ سلام خوبی من خیلی کارای اشتباهی کردم واقعا باورم نمیشه من اونجوری درباره کسی که بهم اعتم ...

لیست اصلی رو نشون ندادی معلقهارو نشون دادی قطعا کسای دیگه حایگزینم شدن مخصوصا اون یارو متاهله که هنوزم باهاش درارتباطیو بهت پیام میده با دس پس میکشی با پا پیش کاری نمیکنی کلا ول کنه بره همون hhhhhahhhh

مهم نیست همتون اینجورین .تاریخ زدم تو امضام که بمونه اگه تا الان نرفتم بخاطر دله پفیوزمه که نخواستم بعد از رفتنم کسی اذیت شه که مطمئن شدم باعث خوشحالی میشه نه اذیت شدن،خوش بگذره👋🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دارم حرص میخورم واقعا این چه متنیه آخه 😑

میتونه عشق بین والدین و بچه باشه 

الکی مثلا😆

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

ذوقی برا ایستش طولش میداد میرقت بهشون پیام میداد میگفتشون تو اون حساب بیاین از حساب اصلیش لغوشون میک ...

مگه من از کسی میترسم که چنین کاری  احمقانه ای کنم ؟؟؟

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞