totfarangi7887 مدیر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 285 عنوان نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم | مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 37 پست دارم دیوونه میشمقلبم تند میزنهنمیتونم بخوابمهزارجور فکر میاد تو سرم..۲۰ میلیون بدهی دارم ، به بلو بانک، اسنپ پی، وام بانکی...هیچ درامدیم ندارم..چیکار کنم؟ میشه یکم دلداریم بدین دوستان 1403/11/16 | 03:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاله_ماه_16 عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 1554 وام میده؟ چجوری؟ خب باید برنامه بلو بانکو نصب کنی درخواست کارت بدی کاراشو بکنی . کارت میاد دم خونتون بعدم باید موجودی یه اندازه ای داشته باشی که نمیدونم چقدره درخواست وام میدی . بزن گوگل بهتر راهنماییت میکنه فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای 🌙
totfarangi7887 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 285 از کسی نمیتونین قرض کنین بعدا پسش بدین؟ چه فرقی میکنه..اونموقع اونو چجوری بدم
موشغاله عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 19876 از کسی نمیتونین قرض کنین بعدا پسش بدین؟ یه نفر دیگه هم اضافه میشه که کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
totfarangi7887 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 285 مگه با نخوابیدن میتونی بدهیتو بدی؟ همش موقع خواب میاد تو سرم تپش قلب میگیرم
زبیده_خانوم عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5337 ۱۰ تومن از بلو بانکاسنپ پی ۵تومن۵ تومن ویپاد😭😭😭 من ۳ تومن ویپاد سه تومن اسنپ پی اسنپ پی قسط کم داره ۶۰۰ اینا ولی ویپاد سر ماه باید بدم بدبختی منشی ام این ماه گفت با تاخیر میده انقد استرس دارم سر ویپاد نشد از خواهرم قرض میکنم ولی حس بدیه من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا
مامان___گلی عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6785 برو سر کار یا به خانواده و نامزدت بگو برات جور کنن.بیست تومنو باید یه حا بدی؟؟؟ شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤
totfarangi7887 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 285 دیگه باید از یه جا بدی نمیشه همینطوری که، بابات اگه میتونه، چیزی طلایی داری بفروشی یا بری سرکار کاش ... نمیتونم برم سرکار.. ینی دراصل کاری نمیتونم پیدا کنمطلا هم دارم ولی نمیتونم بفروشم، ابروم پیش خانواده همسرم میره نامزدم
totfarangi7887 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 285 وای چه بدحق داری واقعا اگه میتونی طلایی چبزی بفروش چون نگرانم ازت شکایت کنن پس ندی ناراحت شدم امیدوا ... مرسی عزیزم برام دعا کن😭😭😭😭😭
totfarangi7887 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 285 من ۳ تومن ویپاد سه تومن اسنپ پی اسنپ پی قسط کم داره ۶۰۰ اینا ولی ویپاد سر ماه باید بدم بدبختی منشی ا ... ارره خیییییلیبابا منم ماهیانه داشتم، بااعتمادبنفس اینارو گرفتم زد به مشکل خوردیم به فنا رفتم🫠🫠
نیلوm83 عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 2812 نمیتونم برم سرکار.. ینی دراصل کاری نمیتونم پیدا کنمطلا هم دارم ولی نمیتونم بفروشم، ابروم پیش خانواده ... الان قسطای یه ماهت چقدر میشه
totfarangi7887 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 285 برو سر کار یا به خانواده و نامزدت بگو برات جور کنن.بیست تومنو باید یه حا بدی؟؟؟ نه یجا نیست۱۰ تومنش یجاعه
زبیده_خانوم عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5337 ارره خیییییلیبابا منم ماهیانه داشتم، بااعتمادبنفس اینارو گرفتم زد به مشکل خوردیم به فنا رفتم🫠🫠 منم خیلی استرس دارم این ماه پنج نفر تعدیل نیرو کرد میترسم کارم بپره قسطام و چیکار کنم تازه میخواستم ماه بعد ویپاد یه پشتوانه دیگه بردارم نشد من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا
مامان___گلی عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6785 نه یجا نیست۱۰ تومنش یجاعه خب بابات و نامزدت جورش میکنن شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤