2777
2789
عنوان

نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 37 پست
وام میده؟ چجوری؟

خب باید برنامه بلو بانکو نصب کنی درخواست کارت بدی کاراشو بکنی . کارت میاد دم خونتون بعدم باید موجودی یه اندازه ای داشته باشی که نمیدونم چقدره درخواست وام میدی . بزن گوگل بهتر راهنماییت میکنه

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کسی نمیتونین قرض کنین بعدا پسش بدین؟

یه نفر دیگه هم اضافه میشه که

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

۱۰ تومن از بلو بانکاسنپ پی ۵تومن۵ تومن ویپاد😭😭😭

من ۳ تومن ویپاد سه تومن اسنپ پی 

اسنپ پی قسط کم داره ۶۰۰ اینا ولی ویپاد سر ماه باید بدم 

بدبختی منشی ام این ماه گفت با تاخیر میده انقد استرس دارم سر ویپاد 

نشد از خواهرم قرض میکنم ولی حس بدیه

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

دیگه باید از یه جا بدی نمیشه همینطوری که، بابات اگه میتونه، چیزی طلایی داری بفروشی یا بری سرکار کاش ...

نمیتونم برم سرکار.. ینی دراصل کاری نمیتونم پیدا کنم

طلا هم دارم ولی نمیتونم بفروشم، ابروم پیش خانواده همسرم میره نامزدم

من ۳ تومن ویپاد سه تومن اسنپ پی اسنپ پی قسط کم داره ۶۰۰ اینا ولی ویپاد سر ماه باید بدم بدبختی منشی ا ...

ارره خیییییلی

بابا منم ماهیانه داشتم، بااعتمادبنفس اینارو گرفتم زد به مشکل خوردیم به فنا رفتم🫠🫠

ارره خیییییلیبابا منم ماهیانه داشتم، بااعتمادبنفس اینارو گرفتم زد به مشکل خوردیم به فنا رفتم🫠🫠

منم خیلی استرس دارم این ماه پنج نفر تعدیل نیرو کرد 

میترسم کارم بپره قسطام و چیکار کنم تازه میخواستم ماه بعد ویپاد یه پشتوانه دیگه بردارم نشد 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا