2777
2789
عنوان

278 بازدید | 9 پست

هفته هجدهم رفتم سونو, نتونست جنسیت تشخیص بده, چراااا؟   

همه میگن هفته هجدهم جنسیت مشخص میشه

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

حتما پاهاش بسته بود😍

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته ۲۰ رفتم دوقلو باردارم دخترام خودشونو جمع کرده بودند ولی سونو اینقدر ماهر بود گذاشت به‌پهلوم و قشنگ دیده شد قوربونشون بشم   بدون اینکه بخواد ی کم فشار بده

عزیز دلم میشه لطفا جواب بدید. اینکه شما ماشاالله سه تا پسر دسته گل دارید. میشه بگید رژیم غذایتون بیشتر گرمیجات بوده که اینطورشده؟ اگه بوده لطفا بگید بیشتر چی بوده؟  ممنون میشم

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾
عزیز دلم میشه لطفا جواب بدید. اینکه شما ماشاالله سه تا پسر دسته گل دارید. میشه بگید رژیم غذایتون بیش ...

من و همسرم مزاجمون گرمه. اما اینجوری که من تو این مدت متوجه شدم جنسیت بچه فقط به بدن زن بستگی داره

مرد که x و y رو با هم داره و منتقل میکنه

حالا بستگی داره بدن زن کدومشو بپذیره

ما وقتی برای آی یو آی رفتیم بهمون گفتن ۸۰ درصد اسپرمای همسرم دختره. اما بهرحال محیط بدن من طوری بوده که پسر قبول کرده

کلا از مجردی همیشه پسته و گردو و کاکائو عسل زیاد میخوردم

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم.