18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13693 عنوان انگشت شستم شروع کرده به لرزیدن😐😂 100 بازدید | 8 پست الان که داشتم تو گوشی میچرخیدم یهو دیدم انگشتم داره شدید میلرزه ، بعد اول فکر کردم کل دستمه ، دستمو ثابت گرفتم دیدم نه فقط شستم داره شدیدددد میلرزه.علتش چی میتونه باشه ؟ تا حالا اینجوری شدین؟سابقه نداشتم تا حالا ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚 1403/11/16 | 02:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلآراامم عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 1683 شاید انگشتت خسته شده یه مدت من میرفتم خرید خریدای سنگین برمیداشتم بعد این که از خرید برمیگشتم پلاستیک هارو میذاشتم رو اپن یهو میدیدم انگشت همون دستی ک کیسه های خرید رو گرفته بود میلرزه
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13693 خستس بیچاره دست از سرش بردار پیرش کردی😂 😂😂😂😂 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13693 شاید انگشتت خسته شده یه مدت من میرفتم خرید خریدای سنگین برمیداشتم بعد این که از خرید برمیگشتم پلاست ... مچکرم 🙏🏻💚 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
reyhoni14 عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1590 منم یه دفعه اینطوری شدم وقتی انگشت شستم رو به سمت پایین خم میکرم به شدت میلرزید ولی گوشی رو گذاشتم پایین چند دقیقه بعد خوب شدم
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13693 منم یه دفعه اینطوری شدم وقتی انگشت شستم رو به سمت پایین خم میکرم به شدت میلرزید ولی گوشی رو گذاشتم پ ... ممنونم🙏🏻💚 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚