2777
2789
عنوان

بیاین بچه هاا😭

184 بازدید | 20 پست

شوهرم امشب رفت خونه مادرش اینا شام منم گفتم شام سادس دیگه من نبودم که برم بعد فهمیدم چندتا از فامیلاشونم بودن گفتم خب لابد دعوتیه خونوادگیه شوهرم برگشت زنگ زدم بهش هیچی نگفت بهم گفت همینجوری رفتم بعد من از استوری خواهرش اینا فهمیدم تولد مادرشه و بهم نگفته بهش گفتم چرا پنهون کاری کردی نگفتی چی میخواستم بگم مگه بهت گفت خب الان چه فرقی به حال تو میکنه گفتم چرااا پنهون کاری کردی ازاول میگفتی میرم تولد گفت چه فرقی به حال تو میکنه تولد مادر من و دعوا کردیم و گفت نیاز نمیبینم هرچیزیو بگم بهت و اینا بعدم خوابید دیگه جوابمو نداد به نظرتون چه رفتاری داشته باشم ازخونوادش بدم میاد چون این همه سال دقم دادن نه تبریکی نه کادویی نه هیچی درصورتی که من همیشه تولداشون و مناسبتاشون دست پر میرفتم الان چه رفتاری باشوهرم داشته باشم؟هروقت میره اونجا رفتارش عوض میشه الانم زیر بار نمیره پنهون کاری کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان خوبه که ازشون دوری دیگه دغدغه ات کمتر .وقتی ازخونه مادرش ماید دعوانکن باهاش حالاهرچی باشه باعاش اروم حرف بزن با خنده نذار سرد شه ازت

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اهمیت نده عزیزم. اینطوری میکنه بدتر لجبازی میکنه. میدونم سخته ولی خودتو بزن به بیخیالی فک کن خانواده همسرت وجود ندارن. وقت احترام نمیزارن بهت تو برای چی کادو میگیری تبریک میگی؟ خودتو کوچیک نکن جانم. 

نیکو صدام کنید❤️

سر سنگین  باهاش رفتار کن تا بگه چته  ولی قهر نکن بگو اگه منم باهات همچین رفتاری کردم ناراحت نشی چون مثل اینکه دوست داری و خوشت میاد

بگو تا حالا چیزی ازت پنهون نکردم ازت توقع داشتم نکنی 

ولی حالا که مشکلی نیست پس منم پنهان کاری تو این رابطه رو مشکل نمیبینم یا خودتو درست کن یا منم میشم عین خودت

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

الان خوبه که ازشون دوری دیگه دغدغه ات کمتر .وقتی ازخونه مادرش ماید دعوانکن باهاش حالاهرچی باشه باعاش ...

بابا اعصابمو ریخت بهم اگر مسئله به این کوچیکی پنهون میکنه قطعا چیزا دیگه رو هم پنهون میکنه

بعد بگو خودت فکر کن ببین تهش چی میشه اگر هر کدوم اینکار رو کنیم...بگو زندگی مشترک یعنی سختی شادی همه مشترک 

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

چیزی که من فهمیدم اینه که شما نتونستی بری بعدا فهمیدی تولد ایشون بوده شوهرت برگشته نگفته شاید میدونسته ناراحت میشی یا احتیاط کرده  آدما با هم فرق دارن ولی بنظرم برام زیاد مهم نباشه اونم پنهون نمیکنه ولی تو ی حال خوب ی موقعیت مناسب بدون گله از حسم میگم کوتاه 

سلام بابای منم همینطوریه نباید جلوش از خانوادش بد بگی یا زیادی جبهه بگیری وقتی باهاش حرف میزنی بحث و کارایی که قبلا درحقت کردنو نگو فقط درمورد همین بحثی که هست با خونسردی تمام حرف بزن هرچی عکس العمل تند نشون بدی فک میکنه با خانوادش دشمنی  گارد میگیره بیشتر کشیده میشه سمت اونا میخای بگی چرا به من نگفتی از تولد حق داری بگو ولی زیاد روی خودت تاکید نکن بکشش سمت این که من همرات نبودم اون مهمون ها چه فکری کردن اینکه ما با خانوادت مشکلی داریم داری خودتو بد جلوه میدی این راهکار خیلی جوابه