2777
2789

دنبال چی هستید اینجا؟ چرا الکی ذهنیت خودتون رو خراب میکنید با این حس ششم مسخره؟ چطور میشه تا وقتی کسی محمد بدبختو ندیده و از اخلاقیاتش‌ چیزی نمیدونه نظر بده که خرابه یا نه؟

الکی گند نزنین به رابطه هاتون سر حرف ۴ تا بچه سال به اسم حس ششم

دنبال چی هستید اینجا؟ چرا الکی ذهنیت خودتون رو خراب میکنید با این حس ششم مسخره؟ چطور میشه تا وقتی کس ...

ن بابا خودم میدونم اونطوریه راستش 

فقط دارم خودمو گول میزنم 

ولی نمیتومم از رابطه در بیام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا خودم میدونم اونطوریه راستش فقط دارم خودمو گول میزنم ولی نمیتومم از رابطه در بیام

نمیتونم فقط حرفه

خودتم الکی گول نزن ، اگه مطمئنی خرابه نمون و جوونیتو حروم نکن ، خوب نیس؟ باسن متزلزلش‌ ، چی مهمتر از خودت؟

نمیتونم فقط حرفهخودتم الکی گول نزن ، اگه مطمئنی خرابه نمون و جوونیتو حروم نکن ، خوب نیس؟ باسن متزلزل ...

😂😂😭😭

نمیدونم چرا خیلی تحت تاثیرش قرار گرفتم 

مشکلات روحی هم دارم ،خیلی سخته جدا بشم واژ قبلم تنها بشم 

😂😂😭😭نمیدونم چرا خیلی تحت تاثیرش قرار گرفتم مشکلات روحی هم دارم ،خیلی سخته جدا بشم واژ قبلم تنها ...

ببین رها کردن آدمای سمی و کثیف زندگیت اووونقدر بهت انرژی میده ، اونقدررر حالتو خوب میکنه که میگی کاش زودتر میزدم در ...ش😂 منتها باید بخوای ، باید با دل قرص بری جلو ، و تلاش کنی برای بهبود حالت