2777
2789
عنوان

به همیچین پدری

109 بازدید | 11 پست

چی باید گفت آخه بی شعوره خیلی آیفون بگیره هر چقدرم محبت کنه وقتی شعور نداره یعنی هیچ خیلی راحت به دختر خودش میگه جن....ده برای اولین بار اینو گفت خیلی ناراحت و عصبیم آخه این حرف چرا باید نثار من بشه منی که ۲۴ ساعت تو خونه و بی آزار نه تابحال رل زدم نه با دوستام بیرون میرم نه فوش میدم فقط چون آنروز مدرسه نرفتم دلم درد بود و الانم دلم درده نمیخوام فردا برم این حرفو زد حالا جز اینکه گفت حزو.زادع . . .

آخه چیکار کنم حالم خوب نیست میگه غیبتام زیاده خوب چیکار کنم بدنم مگه دست منه بعد تازه بهم میگه دهن باز 

هنوزم پرو پرو تهدید میکنه نری مدرسه خوددانی آخه آدم با دختر ۱۴ سالش اینطوری حرف میزنه🥲

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

عزیزم کار اون اشتباه بوده توهم سن حساسی هستی اما به فکرته که میگع که عقب نمونی 

حالا تو اهمیت نده 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کار اون اشتباه بوده توهم سن حساسی هستی اما به فکرته که میگع که عقب نمونی حالا تو اهمیت نده

عقب چی نموم آخه کم خوابی دارم واقعا 

انگار توهم میزنم 🤦🏻💔فکر میکنه دروغ میگم نمیدونم باید خون بالا بیارم تا باور کنه هر چی بدوبیرا میگه به من هیچ فوش میده هیچ تهش به من میگه بی ادبم آخه مگه خودش دارع ادب

عقب چی نموم آخه کم خوابی دارم واقعا انگار توهم میزنم 🤦🏻💔فکر میکنه دروغ میگم نمیدونم باید خون بالا ...

میفهمم عزیزم بهتر باشی غصه نخور 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

برا بعضیا فوش نقل دهنه متاسفانه بدون توجه به معنیش عصبی که میشن میگن

من گفتم تا به خاندان خودت همین فوشو ندی ول نمیکنم گفت باش به خودم گفتم باید به زبون بیاری به من بی منظور اینطوری نگفتی آخرم گرفت خوابید همین چند دقیقه پیش دعوا بود 

فکر میکنه من دروغ میگم حالم بده

خوب بنظرت چیکارش کنم واقعا نمیخوام فردا برم 🤦🏻💔

عزیزم نرو ولی زیاد جلو بابات نباش🥺

عقب چی نموم آخه کم خوابی دارم واقعا انگار توهم میزنم 🤦🏻💔فکر میکنه دروغ میگم نمیدونم باید خون بالا ...

خب بابات چون دوست داره اصرار داره بریم مدرسه اگه دشمنت بود که بزور از مدرسه درت می‌آورد شوهرت میداد حرفاشو به دل نگیر بزار به حساب دوست داشتن