2789
عنوان

کارم بده

106 بازدید | 16 پست

ی خواهر دارم‌چس ناله هاش برای منه ۲ساله از دست حرفاش تو خلوتم آرامش ندارم‌پاشده رفته ترکیه  زندگی میکنه 

با ی برنامه زنگ میزنه اون برنانه رو حذف کردم 

واز امروز تعداد بارهایی ک ب حرفای منفیش  فکر میکنم‌تیک زدم ۲۵ بار تو روز شد 

میخوام حذفش کنم کلا  

نظر بدید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رفته واسه خودش تو خوشی بدبختی هاش به تو میگه بنظرف حذفش کن دیگ اون برنامه هم نصب نکن ترسیده تو هم بر ...

حتی عکس های خوشی هاشو ب من نمیرفته حالا اگه بره کنسرت یا پارتی  ب مامانم یل خواهرم میفرسته اما تا باخانواده شوهرش  یا شوهرش حرفش  بشه بدو بدو ب من زنگ میزنه 

گناه داره خواهرتهبگو بهش نباید این همه منفی باشه و ناراحت شدی خوب آدم اگه به خواهرش نگه با کی حرف بز ...

گفتم 

من بخدا وسواس فکری  بخاطر حرفاش  گرفتم‌

۲ساله دارم‌میمیرم 

حتی عکس های خوشی هاشو ب من نمیرفته حالا اگه بره کنسرت یا پارتی ب مامانم یل خواهرم میفرسته اما تا با ...

بلاکش کن خواهر منم اینجوری یه شهر دیگ شوهر کرده موقعیت عالی دانشگاه قبول شدم اونجا میخواستم برم خوابگاه گفت نیای خوب نیست کار نیست فلان و اینا فکر کن سه ماه به من زنگ نزده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بلاکش کن خواهر منم اینجوری یه شهر دیگ شوهر کرده موقعیت عالی دانشگاه قبول شدم اونجا میخواستم برم خواب ...

خواهرمنم همینه 

تازه وضعشم خوبه بابام رفته دیده میگه  دروغه حرفاش

خواهرمنم همینه تازه وضعشم خوبه بابام رفته دیده میگه دروغه حرفاش

اره خیلی بدم میاد از این ادما من بلاکش کردم و اون شهر نرفتم دانشگاه ولی بخاطر اون نبود که نرفتم کار برام پیش اومد گفتم میرم شهر بهتر خیلی حسود گفتم کل اونجا واسه تو 

اره خیلی بدم میاد از این ادما من بلاکش کردم و اون شهر نرفتم دانشگاه ولی بخاطر اون نبود که نرفتم کار ...

ایران هم‌بود خواهرم‌چس ناله میزد حال هممون رو بد میکرد 

انگار bbcهست 

تا زنگ میزنه یعنی یا کارداره یا میخواد بناله از یکی 

ایران هم‌بود خواهرم‌چس ناله میزد حال هممون رو بد میکرد انگار bbcهست تا زنگ میزنه یعنی یا کارداره یا ...

اهمیت نده بهش فردا پس فردا مریض میشی عجب ادمایی هستن بگو خب به من چه واسه ما از نداری میگن بعد با رفیقاشون میرن رستوران گردی و حرید وتفریح 

ایران هم‌بود خواهرم‌چس ناله میزد حال هممون رو بد میکرد انگار bbcهست تا زنگ میزنه یعنی یا کارداره یا ...

اهمیت نده بهش فردا پس فردا مریض میشی عجب ادمایی هستن بگو خب به من چه واسه ما از نداری میگن بعد با رفیقاشون میرن رستوران گردی و حرید وتفریح 

اهمیت نده بهش فردا پس فردا مریض میشی عجب ادمایی هستن بگو خب به من چه واسه ما از نداری میگن بعد با رف ...

آی چقدر گل گفتی 

عین خواهر من میگه پول نداریم صبحونه بخریم ۲روز بعد گوسفند میبرن 

منظورش چیه بنظرت