2777
2789

خدایا همسرمو برای منو پسرم نگهدار 

خدایا من دیگه طاقت اینهمه دوری و دلتنگی و تنها و دردمندی ندارم خودت دستمو بگیر

خدایا منو بخاطر گناهان بدم مجازات نکن و منو ببخش

خدایا منو بیشتر از این پیش همه خار نکن و خودت ابرومو بخر 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا درسته من بنده خوبی واست نبودم منو ببخش به خاطر تمام نعمت هایی دادی سپاسگزارم خدایا من یه همدم میخام یه فرد مناسب تو زندگیم  که با هاش به آرامش برسم

اللهم عجل لولیک الفرج💚

خدایا می‌دونم حواست هست بهتر از منم هست ولی به همه بازمانده ها صبر بده 

همه مریض ها رو شفا بده 

کسایی که درگیر بدبختی و بی پولی شدن و برای کارهایم مهم و خیر زندکیشون به پول و سرمایه نیاز دارن رو کمک کن 

گره های زندگی آدم ها رو باز کن 

خیلی جاها دست آدمارو گرفتی دمت گرم ادامه بده به بودنت 

خدایا خودت می‌دونی که بابت اون مشکلی که پیش اومد چه قدر عذاب کشیدم می‌دونم بابت بدی هام شاید بگم حقم بود ولی من روی مهربونیت تو بیشتر حساب کرده بودم 

خدایا می‌خوام راه جدید شروع کنم میترسم از نشدن از پشیمونی دیگه ۱۸ سالم نیست که فرصت داشته باشم کمکم کن 

خدایا اون شخص محترم که عاشقشم که قلبم براش میره که فکر میکنم آدم خوبیه که نتونستم بهش بگم و شاید هیچ وقت نتونم ....خدایا می‌خوامش بیشتر از هر آدمی منو بهش برسون ینی اونو به من برسون به خیر و خوشی بدون پشیمونی دلم میخواد کنارش زندگی کنم تا هر وقت که تو بخوای 🥲🥲

خدایا پدرو مادرم رو سرشار از ثروت و سلامتی کن می‌دونی که چند وقته درآمدی ندارم و هزینه هام به عهده اوناست دوست ندارم بهشون فشار بیاد یا شرمنده باشن خدایا به بابام کمک کن پولش پر از برکت بشه