2777
2789

چرا نمیاین

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

خوابن لابد،چرا همه دنبال حس ششمن

نمیدونم کاش هیچ وقت ازشون نمیرسیدم 

هی این سوال ها ذهنم رو مشغول میکنه 

عین اعتیاد شده برام

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم کاش هیچ وقت ازشون نمیرسیدم هی این سوال ها ذهنم رو مشغول میکنه عین اعتیاد شده برام

یبار واسه کنجکاوی خوبه ولی اعتیاد؟ مگه آینده نگرن یا همه چی دونن؟ حس شیشم گاهی به خودشم جواب نمیده

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

یبار واسه کنجکاوی خوبه ولی اعتیاد؟ مگه آینده نگرن یا همه چی دونن؟ حس شیشم گاهی به خودشم جواب نمیده

نه چند بار خوشم میومد میپرسیدم ولی الان دیگه انگار اعتیاد آوردم

با اینکه میدونم اونا باید از کجا بدونین