2777
2789
عنوان

ماشین ماشین

137 بازدید | 21 پست

دوستان خوبی‌های داشتن ماشین بیشتره یا بدیهاش ؟؟!! 

من ک میگم نداشتنش راحتتره . از پول سوخت و بیمه و ...خبری نیست . از همه مهمتر خبری از استرس پارک کردنش و شبا تو پارکینگ گذاشتن و دلهره ی دزد بردنش نیست . 

سفرهای بین استانی رو با قطار و اتوبوس وی آی پی میرم سفرهای بین شهری رو باتاکسی ترمینال و کارهای درون شهریمو با اسنپ . 

نظر شما چیه 

داشتنش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بستگی به شرایط افراد داره برای من که خیلی واجبه چون تقریبا هرروز میرم بیرون و بچه هام رو کلاسهای مختلف میبرم باید ماشین داشته باشم و اگرنه واقعا سختم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اگر پولش را داری و نگران بیمه و خرج ماشین هستی و نمیخری 

ببخشید ولی باید گفت ذهن فقیر داری 

واقعا قصد توهین ندارم ولی این یک نوع اصطلاح 

از چیزی که میتونی بدست بیاری و چیزی را که داری ازش استفاده نمیکنی و لذت نمیبری میگن ذهن فقیر 

نظر من اینه که ماشین داشتن خیلی بهتره ، کلی هم تو هزینه های رفت و آمد صرفه جویی میشه

خب هزینه ها رو جمع می‌کنی یهو یه قطعه اش خراب میشه کلی خرج می‌کنی 

میشه بگی مزایاش چیه

برای شخص من که میرم بیرون چندجا میخوام برم خرید یا دنبال کاری چیزی  واقعا اسنپ یا تاکسی به هیچ وجه نمیصرفه 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟