2777
2789
عنوان

موی سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 36 پست
میدونم‌ من قفسه سینه ام بود . رفتم لیزر اونجا خوب شد .‌ برو خیلیا هستن میرن عادیه واسه اونا

مرسی قشنگم 😍حتما میرم

ببخشید لطفا این سوالمو جواب بدین . هر چند روز باید برم اونجا رو لیزر کنم ؟! چون تو خونه با هر روشی ک برداشتم سریع رشد کردن🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی قشنگم 😍حتما میرمببخشید لطفا این سوالمو جواب بدین . هر چند روز باید برم اونجا رو لیزر کنم ؟! چو ...

اونجا بهت میگن اولش ماهی یکباره تا تقریبا پنج شش جلسه بعدش هر پنجاه روز بعدش هر دوماه .‌

parasoo1989@
اونجا بهت میگن اولش ماهی یکباره تا تقریبا پنج شش جلسه بعدش هر پنجاه روز بعدش هر دوماه .‌

سینه رو گفتم . واقعا همون اولش هم ماهی یه بار کافیه ؟!!😃😃😃😃

چ لیزر خوبه 

اره دیگه.

مرسی ک اینقدر صبور و مهربون بودی و جوابمو دادی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🙏

[QUOTE=370863293]مرسی ک اینقدر صبور و مهربون بودی و جوابمو دادی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹...[/QUOTE

خواهش. اخه حستو درک‌میکنم. منم میخواستم برم خجالت میکشیدم.‌ ی تاپ نمیتوستم بپوشم چون تابالا بود موها.‌ 

parasoo1989@