2821
2789
عنوان

سفته

143 بازدید | 5 پست

سلام  من میخوام برم آرایشگاه واس آموزش خانومه بهم میگ اگ یکسال بیایی و هم کار کنی هم آموزش ببینی رایگان باید بهم دوملیون سفته بدی ک مطمئن باشم یکسال میایی ک اگر کمتر ازون یکسال اومدی هزینه آموزشتو بدی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خو ب بده و روش بنویسین از بابت چی داری سفته میدی البته بگو یکی دو هفته بذار آزمایشی بیام ببینم مشکلی ...

ینی بعدا نمیتونه زیر حرفش بزنه و بگ باید هزینه مو بدی؟من از اینش میترسم چون سر از سفته و این کاغذبازیا درنمیارم

ینی بعدا نمیتونه زیر حرفش بزنه و بگ باید هزینه مو بدی؟من از اینش میترسم چون سر از سفته و این کاغذباز ...

باید شرطو دقیقا بنویسی که از بابت حضور در مغازه ...این سفته داده پیشه. اگه شک داری که میری یا نه نده یا سر کم کردن مبلغ سفته چانه زنی کن.ولی بهرحال حق بده تو مغازش رقت و آمد میکنی ممکن کلید بهت بده شاید برای اموالش نگرانه.شایدم میخواهد از ترس اینکه سفته دستش داری کارتو خوب انجام بدی

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز