2777
2789
عنوان

دوست صمیمی

109 بازدید | 18 پست

من با یک خانم داخل دانشگاه مشکل دارم که یک اکیپ ساختن و من صبح ها یکم دیر میرسم به کلاس و ایشون اکیپ سه نفرشون میرن کنار دوست صمیمی من می‌نشیند 

و امروز با دوست صمیمی من رفتند بیرون به نظرتون چه واکنشی نشون بدم ؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب دوستت اگه انقدر صمیمی بود که واست جا نگه میداشت

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
میگم که یک روز به شدت دعوا کردن که کار به حراست دانشگاه کشید سر اینکه اونجا جای اون ها بوده 😑

جاتونو عوض کن. توی دانشگاه که مهم نیست این چیزا الکی خودتونو با آدم زبون نفهم درگیر نکنید.

به دوستتم بگو یا با اینا باید بگردی یا با من

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
برام واقعیتش زیاد مهم نیست چون آدم های درستی نیستند نظرم این بود رابطه آمو با دوستم کمتر کنم

اگه با اونا میگرده ازونا خوشش میاد بهتره همین کارم بکنی ک بعدا اسیب نبینی

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

جاتونو عوض کن. توی دانشگاه که مهم نیست این چیزا الکی خودتونو با آدم زبون نفهم درگیر نکنید.به دوستتم ...

🥴😂شایعه کرده بودند که با یک استاد در رابطه هستم به من نمره کشکی میده در حالی که فقط دستیار استاد بودم 😂😅از کار بیکار شدم 

شاید اونجا توی رودروایسی مونده بوده اگه تذکر دادی باز همش تکرار شد بعد رابطتتو کم کن

😅فکر نکنم بیرون رفتن هم تو رودروابسی باشه کلا از یک دختره که خوشم نمی آید چون آدم اصلا درستی نیست حتی پسر های دانشگاه ازش خوشون نمی آید 

2790
2778
2791
2779
2792