2777
2789

یچیزی بخور حجیم و کم کالری باشه
مثل سالاد( بدون سس البته، سالاد کاهو خوبه یا سالاد فصل)

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من لاغرم ولی گشنمه😥

ولی هیچی هم میلم نمی کشه بخورم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
😐🤣

والا به خدا خنده دارم هست☹️

آدم گشنه ای که هر چی نگاه مثل حامله ها بدش میاد

شاید پاشم چایی دم کنم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
من لاغرم ولی گشنمه😥ولی هیچی هم میلم نمی کشه بخورم

احتمالا گرمیتون بالاست.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

احتمالا گرمیتون بالاست.

برعکس همیشه دست و پامو یخه و خیلی زیاد سردم میشه

دوست دارم طبع بدنم گرم بشه ولی نیست

برعکس همیشه دست و پامو یخه و خیلی زیاد سردم میشهدوست دارم طبع بدنم گرم بشه ولی نیست

اصل طبعتون احتمالا صفراست یعنی گرم و خشک اما سودا یعنی سرد و خشک غلبه کرده.اینجوری بگ که یه زمانی بدنتون خیلی گرم بوده و از گرمی خون سوزی پیدا کردید، خون سوخته مثل خاکسترمیشه سرررد و در قسمتهایی انتهایی بدن تجمعش زیاد میشه که باعث میشه دست و پاتون یخ کنه.پیش یه طبیب خوب سنتی برید کمکتون میکنن.درمانش چیز سختی نیست

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

اصل طبعتون احتمالا صفراست یعنی گرم و خشک اما سودا یعنی سرد و خشک غلبه کرده.اینجوری بگ که یه زمانی بد ...

ممنون از راهنماییتون🌸

البته خودم مطمئنم از تغذیم هستش چون اصلا رعایت نمی کنم

بنظرم ناهاراتون رو سبک بخورید . شام رو اول شب اما یه چیز خوب بخورید.همیشه هم دوسه لقمه قبل سیر شدن حتی اگر آب خوردن باشه دست بکشید.اینطوری خیلی حال بدن خوب میشه از نظر من

خلاصه برید شام بخورید راحت باشبد😄😄

ممنون از راهنماییتون🌸البته خودم مطمئنم از تغذیم هستش چون اصلا رعایت نمی کنم

خواهش میکنم.بله دقیقا از تغذیتونه