alifaryad مدیر استارتر عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 58 عنوان دپاکین 600 بازدید | 8 پست دوستان ۴ روزه دارم دپاکین ۵۰۰ رو نصف میخورمبرای استرس تیک عصبی نداشتم پیدا کردمپاهامو هی تکون میدمعادیه اینا یا عوارضشه؟ مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند_صادق هدایت 1403/11/15 | 21:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alifaryad مدیر استارتر عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 58 دکتر بهت داده؟ بله مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند_صادق هدایت
alifaryad مدیر استارتر عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 58 سرخود قطع نکنیداین قرص به مرور باید قطع بشه ۴ روز نمیشه که میخورم ۵۰۰ رو نصف میخورم مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند_صادق هدایت
dianaadrian عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 4322 ۴ روز نمیشه که میخورم ۵۰۰ رو نصف میخورم یه هو هوس کنی دیگه نخوری اینجوری نباشه
alifaryad مدیر استارتر عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 58 یه هو هوس کنی دیگه نخوری اینجوری نباشه فعلا تاثیری ندیدم فقط عوارض دیدم قطع کنم؟ مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند_صادق هدایت
dianaadrian عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 4322 فعلا تاثیری ندیدم فقط عوارض دیدم قطع کنم؟ نباید اصلا میخوردیمیخوای نخوری با دکتر مشورت کناوایل مصرف عوارض داره بعد عادی میشهولی اگه مشکلت حاد نبود نباید میخوردی
alifaryad مدیر استارتر عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 58 نباید اصلا میخوردیمیخوای نخوری با دکتر مشورت کناوایل مصرف عوارض داره بعد عادی میشهولی اگه مشکلت حاد ... دکتر خودش گفت تا ۱ هفته نشده میتونی قطع کنی اگه عوارض دیدی برای درونگراییم و یزره افسردگی داشتم قرص ولبان و دپاکین داد مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند_صادق هدایت