2821
2789
عنوان

مادرشوهر

164 بازدید | 20 پست

سوال اضافی نپرسید فقط....مادرشوهرم ب شوهرم میگه اگر میخای بیای تو خونه شهرستان زندگی کنی باید سهم خواهرت بخری،حالا خواهرم ازدواج نکرده و تو خونه ای جز خونه مامانشم که هست داره زندگی میکنه تنها....ما هم بی خونه،، اگر بخایم سهمشو بدیم خب میریم خونه رهن میکنیم والا.میخواد خودش پولش بزنه جیب یه خونه هم برای دخترش اجاره بکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه اجازه میدی کامنت بزارم ! من بودم میخریدم سهمشو اگه پول داشتیم

خب پول نداریم اول زندگی...اینم بجای درک کردنش...دختر خودش تنها توی شهر غریب بدون مادر میخاد چیکار کنه اخه

خب راست میگه خواهرشم حق داره از اون خونه نمیشه بری مفت بشینی  نخای پولم بدی اگه میخوای نخری ب عنوان اجاره ماهانه مبلݝی ب خووهر شوهرت باید بدی خودخواه نباش

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

اخه خودش نمیخواد،مادرش میگه اینجوری این همه سال دخترش نشسته حالا ما

مادرش جای دختره حرف میزنه دیگه حرفشون یکیه

شوهر شمام میتونه به خواهرش بگه سهم منو بخر بعد بشین تو اون خونه

اما نمیتونه بهش بگه از سهم خودت بگذر

{ خانم هستم }
خب راست میگه خواهرشم حق داره از اون خونه نمیشه بری مفت بشینی نخای پولم بدی اگه میخوای نخری ب عنوان ...

اخه خودش نمیخواد،مادرش میگه اینجوری 

این همه سال دخترش نشسته حالا ما 

جای دوری می‌ره مگه ،بعدمدتی ماهم بلندمیشیم از خونه...

خب میره برا انحصار وراثتقانون تقسیم میکنه خونه رو

الان شما میگین ما باید چیکار کنیم؟ یعنی انحصار وراثت تقسیم میکنه؟ شده خب اما پول نیست که بخان سهم شوهرم بخرن