ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن
حس میکنم بهم اعتماد نداره یا منو دوست خودش نمیدونه.
هر چند من خودم حرفامو فقط به دوتا دوست صمیمی میگم
جز اونا به هیچکس نمیگم .
یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی ) ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
حتما ضربه دیده از ی نفر و تصمیم گرفته به هیچکس هیچی نگه
مگه همه مثل هم هستن ؟!
دوتا خواهر تو یه خانواده بزرگ شدن شبیه هم نیستن چه برسه به بقیه
یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی ) ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
دقیقا حس میکنم اونقدری که من سیر تا پیاز زندگیمو میگم اون نمیگه پس اونقدری که من بهش علاقه و اعتماد ...
من کلا از پنهان کاری بدم میاد
تو اینجور مواقع به خودم میگم
حتما من دوست خوبی نیستم که ازم پنهان کرده .