2777
2789

دل شکستن کار درستی نیست 

وقتی میایی حرفایی که وصله تن من نیست میگید  من کاری نمیکنم یا مث بقیه وحشی نیستم با دار دسته بریزم تو تاپیک هات باعث بشم کاربریت تعلیق بشه ولی دلم میشکنه اشکم جاری میشه    دلیل نمیشه اگه سر صدا به پا نمیکنم ناراحت نمیشم چرا خوبشم میشم

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل شکستن کار درستی نیست وقتی میایی حرفایی که وصله تن من نیست میگید من کاری نمیکنم یا مث بقیه وحشی ن ...

رفتارتو نمیفهمم الان نمیدونم چته دس پیش میخای بگیری؟ باشه الان که ریختی تو حسابم جای دیگه خرف زدیم اومدی اینحا جواب دادی .منم اگه چیزی میگم با اطلاع میگم 

رفتارتو نمیفهمم الان نمیدونم چته دس پیش میخای بگیری؟ باشه الان که ریختی تو حسابم جای دیگه خرف زدیم ا ...

ولی میایی تو تاپیکم حرفایی که وصله تنم نیست میگی مجبورم میکنی بیام اینجا تو میتونی بیای کاربریم هرچی دلت میخای بگی من نمیتونم؟

باشه مرسی که  اون حرفا بهم زدی دستخوش 🙂

ولی میایی تو تاپیکم حرفایی که وصله تنم نیست میگی مجبورم میکنی بیام اینجا تو میتونی بیای کاربریم هرچی ...

اونو که من داششتم نقل قول میکرد بستی اگه باز میزاشتی درستش مشخص میشد .بعدش وقتی یه مشت حرف میزنی میری من نمیفهمم هدفت چیه یا حریان چیه یه شبه دشمن میشین .کار پرست این بود اگه خرفی زدی صبر میکردی جوابتو بدم که تو عمومی حرفی کفته نشه بچه نیستی ولی. رفتارت مثل بچه هاس

اونو که من داششتم نقل قول میکرد بستی اگه باز میزاشتی درستش مشخص میشد .بعدش وقتی یه مشت حرف میزنی میر ...

اره رفتارم مث بچه هاست😏

من خانومی کردم جوابت ندادم اقای محترم بعدم دلت از یکی دیگه گرفته سر من خالی نکن 

اونو که من داششتم نقل قول میکرد بستی اگه باز میزاشتی درستش مشخص میشد .بعدش وقتی یه مشت حرف میزنی میر ...

عمومی گفته بشه اصن بیا صد تا حرف ناموسی بد دیگه بزن

من خودمو باور دارم  ومیددنم لول پایین نیستم بقیه  دست خودشونه باور کنن یا نه  مسئول ذهن بقیع نیستم که