2789
عنوان

ثبت طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 52 پست
علت شیوعش چیه؟زیاد به گوشم می خوره

عتش تجربه احساس حقارت تو کودکی هست همین تحقیر کردن بچه .مثلا همسرم میگفت عموش خیلی کتکش میزد مادرش خیلی می‌گفته بهش تو دیوانه ای و... مثلا همسر من توان دیدن اینکه خانواده م برام تولد بگیرن رو نداشت چون خودش تجربه نکرده حتی خانواده من براش تولد هم میگرفتن حالش خوب نمیشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی روی طلاقت فکر کن بیشتربنظرم راهای بیشتری هست تو صاف رفتی اخریننن راههردوهمو دوست دارینبرای بچه ک ...

من به فکر ازدواج و رابطه با کسی دیگه اصلا نیستم ولی من زن دوم این آقا هستم یعنی قبل من زن طلاق داده و بچه داشته از اول همه مخالف بودن الانم همه میگن جداشدن بهترین راهه ولی خب خودم ته دلم راضیه راضی نیستم

این داستان خودشیفته چیه مد شده ؟ویژگی هاشون چیه ؟

یه نوع اختلاله روانیه که پارتنرشون به مرز دیوونگی میبرن همسر سابق منم داشت علائمش دروغ گویی تحقیر کردن یه حس خود برتری دارن هیچکس قبول ندارن کلی دستکاری روانیت میکنن وقتی صدات دربیاد میگن ما که چیزی نگفتیم تقصیر خودته معذرت خواهی بلد نیستن مخفی کارن خیلی جیزای دیگه دارن بزنی تو گوگل برات میاره 

بزن باران که دین را دام کردند ...

عتش تجربه احساس حقارت تو کودکی هست همین تحقیر کردن بچه .مثلا همسرم میگفت عموش خیلی کتکش میزد مادرش خ ...

علت اصلی طلاق چیه

ابن چیزا که علت نمیشه

همه مون و همه مردا بخصوص با کلی تروما وارد زندگی میشن

مهم چجوری ادامه دادن هست

تست روانشناسی پیش از ازدواج که دادیم مشخص شد خود شیفته ست اما من آنقدر آگاهی از خود شیفته ها نداشتم ...

دختر خوب چرا بله رو داری

بازم اگه موافق ببرش روانشناس

شخصیت ادم رو نمیشه عوض کرد ولی میشه کنترلش کرد