2789
عنوان

ثبت طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 52 پست
خوب دوست داره

اره میگه دوستم داره اما دروغ هم میگه . خودشیفته هم هست . میدونم  تکیه گاه نیست و همش امید الکی داره بهم میده . ولی از طرفی انقدر خوش سفر و خوب بود همین چند وقت پیش ی سفر دو روزه با خانواده م رفتیم همه گفتن جای اون خالیه منم یهو گریه م گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسائل بچه رو می‌خره جلو در میاره بهم میده در حد ی دقیقه میرم ازش تحویل میگیرم می بینمش حتی ی بار بچه ...

باز دمش گرم برا بچه خرید میکنه بعصی از پدرها فقط یه اسم هستن با اینکه وضعشون  توپه

بزن باران که دین را دام کردند ...

این داستان خودشیفته چیه مد شده ؟ویژگی هاشون چیه ؟

مد نیست متاسفانه زیاد شده . همسر من فقط خودش رو تایید میکنه کافیه باهاش مخالفت کنی باهات بازی روانی میکنه عصبیم می‌کرد یا تحت فشار مالی میذاشت اول بمباران عشقی میشی بعد یهو از آسمون پرتت میکنه رو زمین

نه اصلا حالم خوب نیست امروز وکیلم گفت گواهی قطعیت اومده انگار حکم اعدام من اومده بود

استارتر وکیل داشته باشی حکم برای اون میره دیگه برای تو ابلاغیه نمیاد؟؟؟

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

گل بی عیب خداست بالاخره هرکی مشکلی داره بخاطربچه تون کوتابیاچندسالتونه؟

خیلی تو خانواده ها بی حرمتی شد شوهرم فحش های رکیک به مادرم داد با داداشم کتک کاری شون شد اصلا نمیشه