2777
2789
عنوان

سوال و چالش

52 بازدید | 4 پست

زن تابع نیمکره راست مغزه گرایشات احساسی و عاطفی داره. بر خلاف مرد که تابع نیمکره چپ مغزه و گرایشات منطقی و محاسباتی داره. از جایی که خلاقیت در نیمه راست مغز وجود داره. خیلی راحت پی میبریم که چرا زنها خلاقیت بالاتری دارند. سندش هم قرآنه که دنیا رو (قلیل) گغته ولی مکر زن رو ( عظیم) توصیف کرده. چون مکر احتیاج به خلاقیت و نبوغ داره. پس وقتی میفهمیم . این دو مکمل هم . ولی برخلاف هم هستن. خیلی سوالات به جواب میرسه به جز همین سوال. چون ما کاری به این نداریم که چه اختلافی دارن. بلکه سوال اینه که. (زن کدوم خواسته هاشو به زبون نمیاره؟ )من این تاپیک رو ناتموم .. باز میزارم تا شما ادامه شو راهنمایی بفرمایید. 

مرد تنهای شب  ...   زندگی به من آموخت؛ بودن با كسانی كه دوستشان دارم، از همه چیز با ارزش تر است.

به نظر من بستگی داره تو زندگی از کجا ضربه خورده یا تحقیر شده خواسته هایی که به اون تروما ربط داشته باشه رو نمیگه، اگر هم خودشیفته و خود رای بار اومده باشه میشه یه زن همیشه متوقع که هیچ وقت خواسته هاش تمومی نداره، مرد رو برده خودش می بینه 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

آفرین جوابتون مغز داره ولی بیشتر توضیح میدم

زن و مرد رو اگه بخواهیم کلی نگاه کنیم و قانون استثنا رو کنار بذاریم. اشتراکات انسانی و اختلافات جنسیتی دارن. هر دو مثه هر انسانی نیاز های مشترک دارن. از خوردن و خوابیدن گرفته تا آخر... ولی از نظر جنسیتی . چون یکی خشن و یکی لطیف. پس برعکس هم و خلاف هم هستن. مردا بعنوان اعتراض پرخاشگری میکنن ولی زن قهر میکنه. پس قهر کردن نوعی پرخاشگریه. اختلاف جنسیتی.. این اختلاف رفتاری رو رقم میزنه. همونجوری که سادیسم در زن. بصورت مازوخیسم خودنمایی میکنه. یعنی بجای لذت بردن از آزار دیگران. تمایل به آزار خواهی و اسارت و درد و شکنجه داره.. خلاصه  اینکه ما

از زنی حرف میزنیم که شاید ضربه نخورده

دنبال جوابش هستم

مرد تنهای شب  ...   زندگی به من آموخت؛ بودن با كسانی كه دوستشان دارم، از همه چیز با ارزش تر است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همانطور که می دانیم هر چقدر تعریف عشق از نگاه دو نفر در رابطه عاشقانه به هم نزدیکتر باشد، رابطه آنها با عشق پایدارتر و موفق تر خواهد بود.

یه روز خانم ط بهم گفت ما زنها بعضی خواسته هامونو به شما مردا نمیگیم. خب این سوال برام یه چالش شد. این خواسته ها چیه؟ چون از ضمیر جمع استفاده کردش؟

پیدا کردن باقیه جواب همون چالشیه که فکرمو درگیر کرده. خلاصه کردن این. در قالب چند واژه : حمایت و توجه روحی و جسمی کافی نیست. قصدم از نوشتن این پست پیدا کردن جوابه. خب کلی تر نگاه میکنیم.

زن و مرد رو اگه بخواهیم کلی نگاه کنیم و قانون استثنا رو کنار بذاریم. اشتراکات انسانی و اختلافات جنسیتی دارن. هر دو مثه هر انسانی نیاز های مشترک دارن. از خوردن و خوابیدن گرفته تا آخر... ولی از نظر جنسیتی . چون یکی خشن و یکی لطیف. پس برعکس هم و خلاف هم هستن. مردا بعنوان اعتراض پرخاشگری میکنن ولی زن قهر میکنه. پس قهر کردن نوعی پرخاشگریه. اختلاف جنسیتی.. این اختلاف رفتاری رو رقم میزنه. همونجوری که سادیسم در زن. بصورت مازوخیسم خودنمایی میکنه. یعنی بجای لذت بردن از آزار دیگران. تمایل به آزار خواهی و اسارت و درد و شکنجه داره. خب چون زن تابع نیمکره راست مغزه گرایشات احساسی و عاطفی داره. بر خلاف مرد که تابع نیمکره چپ مغزه و گرایشات منطقی و محاسباتی داره. از جایی که خلاقیت در نیمه راست مغز وجود داره. خیلی راحت پی میبریم که چرا زنها خلاقیت بالاتری دارند. سندش هم قرآنه که دنیا رو (قلیل) گغته ولی مکر زن رو ( عظیم) توصیف کرده. چون مکر احتیاج به خلاقیت و نبوغ داره. پس وقتی میفهمیم . این دو مکمل هم . ولی برخلاف هم هستن. خیلی سوالات به جواب میرسه به جز همین سوال. چون ما کاری به این نداریم که چه اختلافی دارن. بلکه سوال اینه که. زن کدوم خواسته هاشو به زبون نمیاره؟ من این پست رو ناتموم .. باز میزارم تا شما ادامه شو راهنمایی بفرمایید. 

همانطور که می دانیم هر چقدر تعریف عشق از نگاه دو نفر در رابطه عاشقانه به هم نزدیکتر باشد، رابطه آنها با عشق پایدارتر و موفق تر خواهد بود.

یه روز خانم ط بهم گفت ما زنها بعضی خواسته هامونو به شما مردا نمیگیم. خب این سوال برام یه چالش شد. این خواسته ها چیه؟ چون از ضمیر جمع استفاده کردش؟