2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوبیا پلو ^_^

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

ماهی سرخ میکنم همراه سبزی پلو راحته برام ظهر اب نداشتیم مروری بریخچال خوردم 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

کتاب تابه ای با برنج

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
من دو روز پیش پختم

کوکو سبزی یا سیب زمینی

سوپ

دوپیازه

برنج و سالاد

سبزی پلو با ماهی

قیمه

قرمه

سالاد ماکارونی

الویه

آبگوشت

املت

کوبیده

برنج و تن ماهی 

لوبیا پلو

عدس پلو

عدسی

زرشک پلو با مرغ

خوراک سیب زمینی و مرغ و گوجه

کتلت

🤸🏻‍♀️

ماهی سرخ میکنم همراه سبزی پلو راحته برام ظهر اب نداشتیم مروری بریخچال خوردم

منم انقدر غذا پختم اضافه مونده دوباره یه غذا دیگه پختم یخچالم پره غذاست!

ولی نمیتونم واسه مادرشوهرم بیارم

منم انقدر غذا پختم اضافه مونده دوباره یه غذا دیگه پختم یخچالم پره غذاست!ولی نمیتونم واسه مادرشوهرم ب ...

مادر شوهرم هر موقع میاد خونمون هرچی درست کنم میخوره اصلا خودش اگه ببینه غدا هست نمیزاره چیز دیگه ی درست کنم

❎️❌️🔴در جوابم اسم کاربریمو نگو حتی به شوخی اصلا برام جالب نیست🔴

دوپیازه سیب زمینی درست کن 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

مادر شوهرم هر موقع میاد خونمون هرچی درست کنم میخوره اصلا خودش اگه ببینه غدا هست نمیزاره چیز دیگه ی د ...

نه این اونجوری نیست

الان تو یه حالتیم که فقط میخوام گریه کنم خسته شدم تقریبا یه ماهه خونمونه