2777
2789
عنوان

مادرشوهر

133 بازدید | 10 پست

ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ

مادرشوهر مهربونم 

الهی صد سال عمر با عزت داشته باشی

الهی غم نبینی

الهی محتاج کسی نشی

الهی عاقبت بخیر بشی

بهترین دوست و یاور من 

خدارا هزاااران مرتبه شکر بخاطر وجودت ..خدا را هزاران بار شکر که من تو رو دارم 

تو شرایطی که حتی مادر خودم داره عذابم میده و ن تنها کمک حالم نیس بلکه نمک رو زخممه تو تنها پناه منی

ممنونم بخاطر پسری که تربیت کردی 

کاش لیاقت داشته باشم تا محبتات رو جبران کنم و عروس بی معرفت و بی چشم و رو نباشم

بماند ب یادگار از روزهای سخت😘

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد این تاپیکت حرف منه.مامانم اذیتمون میکنه و شوهرم باهام قهره تنها کسی ک کنارمه مادرشوهرمه هردیقه میاد میگه ناراحت نباشیا با پسرم هی حرف میزنم .هی میاد میگه خوبی غصه نخوریا پسرم دیوونس و فلان..دلداریم میده.اما میدونه چی میکشم.....

نرهای کثافط سایت بهم درخواست ندین،قبول میکنم بعد توخصوصی میر.ینم دهن خودتون و هفت جدتون ها.ازمن گفتن اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

چقد این تاپیکت حرف منه.مامانم اذیتمون میکنه و شوهرم باهام قهره تنها کسی ک کنارمه مادرشوهرمه هردیقه م ...

منم این روزا بدجور دلم رو میشکنه مامانم بخاطر یه سری چیزا اما شوهرم و خانوادش مث کوه وپشتم هستن مخصوصا مادرشوهرم 

خدا مادرشوهرتو حفظ کنه

منم این روزا بدجور دلم رو میشکنه مامانم بخاطر یه سری چیزا اما شوهرم و خانوادش مث کوه وپشتم هستن مخصو ...

اخ مشکل اینجاس مامانم دقیقا شوهرموناراحت میکنه.و نمیدونه ناراحتی شوهرم همون ناراحتی منه فرقی نداره‌..متاسفانه محبت بلد نیس و شوهرمو ازخودش دور میکنه اما مادروشهرم خیلییی عجیبه خیلیی خوب بلده رفتارشو با عروس....واقعا خدامادرشوهر خوبو حفظ کنه

نرهای کثافط سایت بهم درخواست ندین،قبول میکنم بعد توخصوصی میر.ینم دهن خودتون و هفت جدتون ها.ازمن گفتن اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

اخ مشکل اینجاس مامانم دقیقا شوهرموناراحت میکنه.و نمیدونه ناراحتی شوهرم همون ناراحتی منه فرقی نداره‌. ...

رفتار مامان بابای من و جبهه گرفتنشون در مقابل بارداری سومم دخالت های وااااااقعا بی جاشون و زخم زبوناشون هم منو شوهرمو عذاب میده و رفته رفته زده میشیم هر دو از اونا 

رفتار مامان بابای من و جبهه گرفتنشون در مقابل بارداری سومم دخالت های وااااااقعا بی جاشون و زخم زبونا ...

چرادخالت میکنن واقعا نمیدونم...بخدا چندمین باره ک خانوادم دعوا میندازن و بعدم میگن اره اگ شوهرت ناراحتت میکنه بیاییم دنبالت ها....بابا یکم درک داشته باشین مگ زندگی شوخیه؟شما بذارین ما مشکلی نداریم‌شوهرم اونقد عصبیه میگه شب میام میبرمت خونه بابات...نمیدونم چی میشه ی ساعت بعد میادخدا کنه اروم شده باشه از دیشب هیچی نخوردم همش حالم بدمیشه دسام میلرزه

چرادخالت میکنن واقعا نمیدونم...بخدا چندمین باره ک خانوادم دعوا میندازن و بعدم میگن اره اگ شوهرت نارا ...

ان شاالله مشکلت ب حق پنج تن آل عبا ب بهترین نحو حل میشه ....خدا خودش مارو از دخالت های بی جای خانواده هامون نجات بده

ان شاالله مشکلت ب حق پنج تن آل عبا ب بهترین نحو حل میشه ....خدا خودش مارو از دخالت های بی جای خانواد ...

فداتشم گلم.مرسی ک دعا کردی گلم.الهی ک نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت مامان مهربون😍🙂دعا کن منم مامان شم🥲

فداتشم گلم.مرسی ک دعا کردی گلم.الهی ک نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت مامان مهربون😍🙂دعا کن منم مامان ...

ان شاالله ب این زودیا دامنت سبز بشه عزیزم