2777
عنوان

یه خانومه😐

100 بازدید | 8 پست

توی پاساژ بودم درحال خرید دیدم یه خانومه میانسال همش نگاه می کنه بعد چند دقیقه اومد گفت ازدواج کردی گفتم نه بعد دست کشید روی صورتم و رفت بعد رفتنش یه سر درد بدی شدم  قرص خوردم بازم خوب نشدم با دندون درد دارم میمیرم قبل خیلی خوب بودم حالم تغییر کرد کلا برای چی این کارو کرد منظورش چی بود😕

فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.  

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چرا اینجوری شدی؟

نمی دونم بعد رفتنش اینجوری شدم

فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.  

چرا دست کشید تو صورتت😐

نمی دونم دست کشید یه لبخند زد و رفت