2777
2789
بتا یعنی چی؟هرچقدر بالا باشه خوبه؟

بتا همون آزمایش باردار هست ب عددش میگیم بتا 

اره ی رنجی داره مثلا ۰تا ۱۰ منفی هست 

۱۰تا ۲۵مشکوکه هرچی بالاتر باشه یعنی مثبته و خوبه اما اگه زیادی بالا باشه یعنی خیلیییی زیاد باشه هم خوب نیس 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جانم مبارکا باشه خانم.ان شاءالله به سلامتی و به موقع و به راحتی زایمان کنی.هرروز سوره حجرات رو بخ ...

آدما برام‌رنگ و بو دارن بوی عصرای تابستونی رو که حیاط خونمون میشینیم و حالم خیلی خوبه رو میدین

نوید روزهای خوب رو به قلبم دادن

گرگ و میشی‌صبح روزای قشنگ محرمین.

چقد حالم خوب شد،

دست بوستونم.

به امید بهتر 

آدما برام‌رنگ و بو دارن بوی عصرای تابستونی رو که حیاط خونمون میشینیم و حالم خیلی خوبه رو میدیننوید ر ...

وای ممنونم عزیزم امیدوارم لایق این کلمات و جملات پر از احساس ناب و قشنگ باشم.ان شاءالله بهترینها روزیتون بشه و همیشه سلامت و شاد باشید.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وای ممنونم عزیزم امیدوارم لایق این کلمات و جملات پر از احساس ناب و قشنگ باشم.ان شاءالله بهترینها روز ...

ممنونم

من نظرکرده مادرمون زهرام

تازه فصل جدیدی از زندگیمو شروع کردم و عشق می ورزم به انسان های پاکی مثل شما

ما دو تا جوون دلداده همیم که مشکلای زیادی برای ازدواجمون پیش اومده

میشه ازتون خواهش کنم برای عقد ما دو نفر دعا کنید و اگر راهی،یا دعایی،نذری بلدین که مشکلمون برای رسیدن به هم حل بشه رو بهم بگین.

ممنونم ❤️پیشاپیش عذر میخوام بابت گرفتن وقتتون

به امید بهتر 

ممنونممن نظرکرده مادرمون زهرامتازه فصل جدیدی از زندگیمو شروع کردم و عشق می ورزم به انسان های پاکی مث ...

الهی شکر چه قدر عالی ان شاءالله به حق اعیاد شعبانیه خوشبخت بشید.

نماز اول وقتی که با حضور قلب و باتوجه خونده بشه عالیه.نماز شب ولو فقط یه رکعتش رو بخونین خیلی عالیه.

ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه هم بگید

چله حدیث کسا بگیرید و متوسل شید به شهید رسول خلیلی که اگر تهران باشین میتونین مزارش برید ایشون به خواست خدا برای ازدواج حاجت میدن.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم