2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 26 پست

انشاالله که بارداری عزیزم.واسه منم دعا کنید این ماه باردار بشم.این چند روزه کمر درد بدی دارم میتونه از علائمش باشه؟؟؟؟

بی شک آدمی بی عشق می میرد و چه بسیارند مرده های متحرک!!!!!!!!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله که بارداری عزیزم.واسه منم دعا کنید این ماه باردار بشم.این چند روزه کمر درد بدی دارم میتونه ...

ایشالا هردو باردارباشیم عزیزم

میگن کمردرد و دل درد از علائم هس ولا نمیدونم دیگه انقد مطالب مختلف خوندم قاطی کردم

پس چرا بی بی منفی میزنه؟؟؟ الان تقریبا ۲۰روز از اقدامم میگذره

حتما لقاح دیر گرفته،من خیلیا شنیدم یکی گفته بعد ده روز حتی یکی میگفت بعد چهل روز بی بی مثبت شد،برا بعضیا دیر جواب میده

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤
ایشالا هردو باردارباشیم عزیزم میگن کمردرد و دل درد از علائم هس ولا نمیدونم دیگه انقد مطالب مختلف خو ...

انشاالله.هههههههه.والا منم از صبح تا شب دنبال علائم اولیه اش میگردم.من هنوز به تاریخ پری مونده.ولی همش حس درونیم میگه باردارم

بی شک آدمی بی عشق می میرد و چه بسیارند مرده های متحرک!!!!!!!!!!!

منم همین مشکلو دارم 8روز از پریم گذشته صبح بیبی زدم منفی بود نشونه بارداریم دارم اما منفی میشه چرانمیدونم 

به یادمادرم حضرت زهرا(س)فرزندی میخواهم باریشه ای همچون مادرم....  
دوستان میشه یکی زود جواب منو بده من یکی دو روز ب پرم مونده ولی حالت تهوع و استفراغ داشتم بی بی چکمم ...

عزیزم وقتی مثبت شده حتما درسته.خیلی کم پیش میاد مثبت کاذب

برو آز بده