2777
2789
عنوان

خانواده همسرم

643 بازدید | 41 پست

من الان پشت در مدرسه پسرم موندم گفتم از این موقعیت استفاده کنم یه کم دردو دل کنم!!!!

تازه جاری دار شدم خانواده همسرم ی عادت خیلی بدی دارن همش در حال مقایسه ان و برای دختراش اینحوری مقایسه میکنه( دامادای همه بدن داماد من خوبه) برا منه بخت برگشته!! میگه(دیدی فلانی عروسش چقد خوبه چقد عزیزه و....) حالا خدا میدونه من عین کلفتم براشون از زیبایی چیزی کم ندارم سنم خوبه!!و جهاز عالی اوردم و..... شوهرم همه ی کاراشونو انجام میده و.....!! فقط ی مشکل داشتم اونم برمیگرده ب دوران بچه گیم که من بدنیاکه میام پدرومادرم ازهم جدامیشن و سرپرستی منو میدن به خانواده ی دیگه ای!! بعد ک من ۱۶سالم بوده خانواده ی اصلیم(فقط پدرم ک ازدواج کرده)  تحصیل  کرده هم هستن میاد دنبالم و میرم پیش اونا و تو بدترین شرایط روحی بودم این خانواده میان خاستگاری من و پدرم برای اینکه من برنگردم باازدواجم موافقت میکن و مجبورم کرد ازواج کنم!!!! و بعد از دو ماه ک من عقد بودم زنش یعنی نامادری من قهر میکنه میگه این دختر باید از این خونه بره و پدرم منو میفرسته خونه مادرشوهرم!!! بعد یکسال عروسی میگیرم و من با گریه و زاری شوهرم رو راضی میکنم ک بریم پیش خانواده ای ک منو بزرگ کردن چون مدرم نمیزاشت اونا رو ببینم!! بعد ک متوجه شد رفت و امد داریم کلا باهام قطع رابطه کرد الان ۱۰ساله ک از اون جریان میگذره و پدرم منو نمیبینه و مبگه اصلا تو بچه من نیستی و اینم بگم خانواده همسرم با پدرم فامیل نزدیکن!!!!!!

ولی تو تمام این سالها من کوتاهی برا خانواده همسرم نکردم بااینکه خیلی متلک گفتن فشار اوردن!!!!!! منم بارها جوابشونو دادم ولی الان ۴ساله ک حتی جوابشونم نمیدم!!!! فقط نهایتا اخم کنم اون موقع هم ک جواب میدادم خیلی جزئیی ببینید در حد ناراحتی ک من اینکارو نکردم و....

گفتن شوهرت هرکاری میکنه تو باعث شی! 

مثل کوه جلو شوهرم وایسادم نزاشتم حتی ی تو ب خانوادش بگه!!

الان تمام کارایی ک برا ما قده قن بوده برا جاریم خودشون انجام میدن روزی هزار بار بهش زنگ میزنن براش کادو میبرن!! دختره زشت و با پسرا دوست بوده پرتوقع و...!!! ولی میخوانش قبلشم با این برادرشوهرم خیلی خوب بودن!! چرا مگه شوهر من پسر اینا نیست!؟ بعدشم من شاید الان کسی رو نداشته باشم زحمتی براکسی ندلرم!! اگرم پدرم قبولم نداره ولی یکی از تحصیل کرده های مملکته واینا چی!

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

با دختراش نمیدونید چقد خوبه!!!! فقط با ما اینجوریه!

شوهرم میگه خداکنه مادرم بمیره ببینم این خواهر براددرام چکار میکنننن!!

روبرو نمیدونی ما چقد خوبیم و قلبا دوسشون دارم

دلم میشکنه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

عزیزم چقدرزندگیت پرفرازونشیب بوده

بنظرم جاری ومادرشوهروغیره رابیخیال

فقط وفقط انرژی وتمرکزت روی خانواده خودت باشه(شوهروبچه هات)

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نیستتت!

ای بابا،چی بگم عزیزم هرچی ام خوب باشی بالاخره یه چیز پیدا میکنن آدمو آزار بدن ،به زشتی و خوشگلی و خانواده و تحصیلات نیس،به کرمیه که تو وجودشونه 

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...
عزیزم چقدرزندگیت پرفرازونشیب بوده بنظرم جاری ومادرشوهروغیره رابیخیال فقط وفقط انرژی وتمرکزت روی خا ...

خیلی دوست دارم اینجوری باشم

ولی برام سخته

میگم کاش مادرشوهرم مثل پدر من مبگفت قبولت ندارم برین ب درک

میگه ما خوبیم عالی هستیم و شما بدین!! روبرو هم حرف نمیزنه فقط تیکه

بعد اگه یکی از تیکه هاشو جواب بدم داغونم میکنممم

عزیزم ناراحت شدم بخاطر زندگیت.ولی من فکر میکنم تمام این کوتاهی هایی که در حقت میشه بخاطر رفتار پدرته.اگه پدرت احترام دخترشو داشت و طوری رفتار میکرد که دخترم برام عزیزه شاید خانواده همسرت باهات بهتر بودن.پیش خودشون میگن این که باباشم باهاش اینجوریه.ان شالله درست بشه

کمتر برو دور باش اعصابت راحته شوهرت میخواد بره بزار بره چون بچشونه ولی اونم نزار حرفای اونا رو پیشت بگه که اعصابت راحت باشه

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
ای بابا،چی بگم عزیزم هرچی ام خوب باشی بالاخره یه چیز پیدا میکنن آدمو آزار بدن ،به زشتی و خوشگلی و خا ...

چرا برا منه این کرمه

خیلی زجرم میدن

متلک تیکه دعوتم میکنن تو جمع و کوچکم میکنن بعد اگه نرم باهام حرف نمیزنن ی نفر میکنن واسطه ی کارایی میکنن اصلام روبرو نمیگن مشوهرم چندبار اوند صاف حرفشو زد گردنش پیرهن عثمان

گفتن شمادنبال حرف میرین بیچارمون کردن

بچه م باهام هماهنگ نیس اونجا میریم کارایی میکنه ک نباید انجام بده

عزیزم هیچوقت این چیزارو باعث کوچیکی خودت ندون ک همین باعث میشه بقیه هم کوچیک بشمارنت 

بالاخره این تقدیر تو بوده دست تو ک نبوده و الانم تو زندگیت مستقله بچه داری مادری خودتو محکم بگیر به کسی کار نداشته باش هر کسی از گذشتت سوال کرد یا خاست کوچکت کنه یا سرکوفت بزنه قوی باش و در مورد گذشته صحبت کن و اه نکش بگو الان خوشحالم که بهترین زندگی و شوهرو دادم جلو خانواده شوهرت هم خودتو هم مخصوصا شوهرتو ببر بالا بهش خیلی احترام بزار به بچت خیلی اهمیت بده کلمات قشنگ جلوشون به بچت وشوهرت بگو و به شوهرتم بگو اونم به تو خیلی احترام بزاره همیشه لبخند بزنه و شاد باش 

عزیزم ناراحت شدم بخاطر زندگیت.ولی من فکر میکنم تمام این کوتاهی هایی که در حقت میشه بخاطر رفتار پدرته ...

اره اینجوری میگن

ولی من خانواده ای ک بزرگ کردن ولم نکردن بهم خونه دادن پول میدن کاری داشته باشم برام انجام میدم چقد همیشه چیزی براخانواده همسرم میارن!!!

فقط ارثیه گفتن بهت نمیدیم شاید اونم بدن هنوز زنده ان ک خانواده همسرم اینم کردن بهانه ای برااونا

چرا برا منه این کرمه خیلی زجرم میدن متلک تیکه دعوتم میکنن تو جمع و کوچکم میکنن بعد اگه نرم باهام ح ...

واسه منم هست در صورتی که همش میگن بهتر از تو عروس نیس تو دنیا ولی بدونی چجوری دلمو میشکنن،شما همسرت باهات باشه دیگه احتیاج به هیچکدومشون نداری ،بذار هرکاری میخوان کنن بگو‌بالاخره منم خدایی دارم 

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...
کمتر برو دور باش اعصابت راحته شوهرت میخواد بره بزار بره چون بچشونه ولی اونم نزار حرفای اونا رو پیشت ...

جلو شوهرمم حرف نمیزنن

اونم دل خوشی ازشون نداره ولی خوشش میاد تو جمعشون باشه خیلی دوست داره

شوهرت پشتت باشه کسی نمیتونه اذیتت کنه در حال حاضر مهم شوهرته که باهم خوب باشین

درسته ولی اونام ناخوداگاه خیلی تاثیر دارن چون همدیگرو میبینم و من غصه میخورم