دره مدرسه رو میبندن تا زنگ بخوره یعنی زودتر بری پشت در میمونی در و بازنمیکنن سر بزنی تو مدرسه ببینی دارن چکار میکنن!!!!
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
ولی اگه مهمه برات که بری تو خب زنگو بزنن تا درو باز کنن
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
درستش اینه که حتما درو ببندن ولی اگه مهمه برات که بری تو خب زنگو بزنن تا درو باز کنن
باز نمیکنن مگه کسی رو بشناسن یعنی اشناشون باشه!!! در مدرسه هم شده پارتی بازی!