2777
2789
عنوان

بیاین چند لحظه خیلی ناراحتم💔

208 بازدید | 19 پست

احساس بی عرضگی شدید دارم همسرم کار پیرینت سه بعدی داره بعد یه کاری گرفته که حجمش زیاده دستگاش باید شبانه روزی کار کنه حالا دستگاهشو آورده خونه روزا من انجام میدم اما همش خرابکاری میکنم کارش خراب میشه خیلی ناراحتمم همش میگه بقیه به شوهراشون کمک کنن تو فقط ضرر میزنی البته بعدش میاد از دلم در میاره ولی بهش حق میدم چیکار کنم؟ از عهده هیچ کاری بر نمیام تا حالا از این تاپیکا نذاشته بودم ولی دیگ الان خیلی ناراحت بودم نمیدونستم به کی بگم😓😓  

شما به شوهراتون کمک میکنید؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا سریع و بی دقت انجام میدی

نه خیلیی دقت میکنم ولی بازم به مشکل میخوره البته خب کارشم یه کم تخصصیه ولی همش فکر میکنم هرکی دیگه بود از پسش برمیومد

عزیزم شوهر شما حرفه اش همینه و مسلما به کارش مسلطه 

ولی این که حرفه شما نیست و مسلما پیش میاد که خراب کنی و کاملا طبیعیه 

حتی اونایی که حرفه ای رو شروع می‌کنند اولش که تسلط کافی ندارند و با آزمون و خطا حرفه ای میشن

لطفا بابت هر چیزی به خودت برچسب بی عرضه بودن نزن

خیلی از اول ازدواجمون هیچ کار نکردم براش مجردم بودم کاری نکردم نمیدونم اصلا چرا به دنیا اومدم

واقعا بده درک میکنم اما اینو یادت باشه که تو دوست داری کاری انجام بدی و حق به جانب نیستی و اینکه میتونی بیانش کنی خیلی شجاعت میخواد❤️

خب قرار نیست ادم ها تو همه کارها خوب باشن ، اگه تو این یه کار خرابکاری میکنی ولی مثلا آشپزی بلدی کار ...

دلم میخواست کمکش میکردم تو این وضع اقتصادی  آشپزیمم معمولیه بد نیست ولی همچین خاصم نیست کلا تو هیچی عالی نیستم...... 

عزیزم شوهر شما حرفه اش همینه و مسلما به کارش مسلطه ولی این که حرفه شما نیست و مسلما پیش میاد که خراب ...

من ده سالم بگذره وارد نمیشم کلا کنده ذهنم خیلی سخته گفتنش برام این حرف ولی واقعیته 😢

مراحلو دقیق بلدی؟ زمانی انجام میدی که استرس نداری؟

اره نه ربطی به استرس نداره البته خودشم زیاد پیش میاد کار خراب میکنه ولی من الکی خرابش میکنم نمیدونم دیگ کاش میرفتم سرکار حداقل یه درآمدی داشتم براش