مامارضا5_20 مدیر عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 1289 عنوان مرد های سی تا چهل خیلی هیز و بی | مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 17 پست همه چیز هستندخیلی هول و هیز هستندکلا زیر شکمخدا هدایتشون کنه سلام بر تو 1403/11/15 | 15:53 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیران1365 عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 1040 این برای من پیش اومد چنروز پیش هی از پشت خودشو میزد بهم انقد ک ترسیدع بودم لال شدم فقد فرار کردم🥲 برای منم پیش اومده ولی من نمیترسم میزنم تودهن طرف چندروز پیش یه پسر همسن پسرخودم بود بهم گفت وای چه چشایی داری گفتم آره شبیه چشای ننه اته مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔. برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️
panizam83 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 1533 برای منم پیش اومده ولی من نمیترسم میزنم تودهن طرف چندروز پیش یه پسر همسن پسرخودم بود بهم گفت وای چه ... چقدر خوبه ک نمیترسین منم خیلی دوس دارم یچیزی بگم ولی از استرس خجالت زبونم بند میادچقد بیشعوربچه ها هم پرو شدن
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26972 نه بابا این میانسال ها چند تا چیز دیگه دارنخودشون رو خیلی باهوش میدونندطرف های دیگه رو احمق ۳۰ تا ۴۰ میانساله🙄 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍