2821
2789
عنوان

همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 29 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیگه نباید براش مهم باشه که طرف چه فکری میکنه فاقد اهمیت

ممکن بود بجای اون جوون خوشتیب

یه پیرمرد می اومد

در هرصورت

اسی حسی که پیدا کرده اینه که حالا طرف میگه بلد نیس آش بپزه.

امیدوارم فکر نکرده باشین اسی دنبال شوگرددیه تو این مورد

دیگه نباید براش مهم باشه که طرف چه فکری میکنه فاقد اهمیت

مگه فقط پسره میخوره یعنی چون متاهلم و اون پسر بوده نباید مهم باشه غذا چجور بوده‌؟اگر زن بود فقط مهم بود؟واویلا فکرتون کجاها میره

بابا چکار پسره دارم من میگم الان میگن بلد نبود غذا درست کنه

نوشتی کاش خواهر یا مادرش میومدن آشو میگرفتن حداقل،چرااون پسر خوشتیپ آش شورو ازم گرفت

خب خواننده اینطور برداشت میکنه که نظر اون پسر برات مهمتر از مادر و خواهرشه

ما که باهات خصومت نداریم اسی،دلبندم،خودت نوشتی عزیزم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

نوشتی کاش خواهر یا مادرش میومدن آشو میگرفتن حداقل،چرااون پسر خوشتیپ آش شورو ازم گرفتخب خواننده اینطو ...

عزیزم خب اصولا آدم از همجنس خودش کمتر خجالت میکشه کمتر رودربایستی داره اگر اونا میگرفتن در کل حداقل یکم حس بهتری الان داشتم با این اوضاع غذا

عزیزم خب اصولا آدم از همجنس خودش کمتر خجالت میکشه کمتر رودربایستی داره اگر اونا میگرفتن در کل حداقل ...

بیخیال خودتو ناراحت نکن،من اینقد تو آشپزی خرابکاری داشتم که شوهرم پذیرفته اصل غذا همونه که من درست کردم😂

اتفاقه دیگه،چند وقت دیگه دوباره درست کن بهش نشون بده دستپخت خوبتو🙂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

دیگه جرات نمیکنم الان میکن این نمکی باز واسمون غذا اورد

😂😂اگه من باشم نمیگم تازه کیفم میکنم

یکم قارا گذاشته بودم کنارش اگر اونو قاطی کنن متعادل میشه

قارا چیه🤔

دلم میخواد خودمو ناراحت نکنم ولی اونقدر خجالت کشیدم که دلم میخواد از اون محل بار کنم 🤣

اسی من درکت میکنم

یبار منو دخترم رفتیم سوپری خرید من سرماخورده بودم صدام در نمیومد ماسک هم زده بودم کارت دادم به فروشنده که بکشه رمز رو پرسید منو دخترم باهام گفتیم من یه خورده بلند گفتم دخترم گفت مامان یه ذره آروم فروشنده خندید بعد که رفتیم بیرون دخترم یواش گفت مامان یعنی ما اعجوبه هستیم من نمی‌دونم فروشنده چه طوری شنید دخترم گفت چه گوش تیزی داره یه مدت دیگه از اون سوپری خرید نکردیم هر دفعه هم که از جلوی مغازه رد می‌شدیم می خندیدیم