2821
2789
عنوان

ایلان ماسک

1601 بازدید | 27 پست

ایلان ماسک ثروتمندترین مرد جهان، پس از به دنیا آمدن فرزند یازدهمش گفت: فقط افراد باهوش فرزندان زیادی دارند و یک مغز عقب‌ مانده جهان سومی است که پذیرفته #سگ را بجای فرزند تیمار کنه

ایلان ماسک با اون ثروتی که داره آینده بچه هاش تامینه ما چی بریم یازده تا بیاریم که چی 

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اتفاا مصاحبه اش رو دیدم می گفت هرچی مذهبی تر و فقیر تر و سطح سواد کمتر بچه بیشتر

و فکر به آینده فرزندشون نمی کنن

اینو قشنگ از مصاحبه اش دیدم

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

منم طرفدار جوانی جمعیتم ولی خدایی این حرف ایلان ماسک نیس😂

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

ایلان ماسک پولدارترین فرد جهان هست، ولی دلیل نمیشه هر حرف یا رفتاری داشت درست باشه و ما بدون تفکر بپذیریم و رفرنس قرار بدیم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بسوزه مدر پولداری جای ایلان ماسک بودم جای دوتا بچه هام بیست تا هم به سرپرستی میگرفتم

خطاب به کسایی که دوبرابر خرج یه بچه 

خرج سگ میکنن وسگ بالاتر از انسان میدونن 

خوب اون ایلان ماسکه صد تا بچه هم داشته باشه داره خرجشون کنه منم بودم ۵۰ تا بچه داشتم😑

آخه خیلیا رو شنیدم میگن سگ و گربه با ارزش تر از بچه ی آدمن در واقع ضد فرزندن هرچند که خیلی هم پولدارن

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨