2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه یکم بیشتر راجب اجاره یا رهن خونه صحبت کنید؟ من زیاد سر در نمیارم از اینا. می‌خوام آگاه بشم

چیشو میخوای بدونی عزیزم بپرس اگه بلد بودم بگم.شما مالکی؟اگه مالکی برای مالک سود بیشتر تو‌ اینه که رهن کامل بگیره (البته اگه به پول و مقرری ماهیانه نیاز نداشته باشه)

چیشو میخوای بدونی عزیزم بپرس اگه بلد بودم بگم.شما مالکی؟اگه مالکی برای مالک سود بیشتر تو‌ اینه که ره ...

اره عزیزم مالکم ولی ۲۱ سالمه چیزی نمیدونم. می‌خوام حقمو از بابام پس بگیرم برداشته خونه رو رهن داده پولشو بهم نمی‌ده. خسیس هم هست خرجم نمیکنه. می‌خوام برم حق وکالت رو ازش بگیرم بعد خودم اجاره یا رهن بدم. پس اگه رهن کامل بهتره رهن بدم؟ بعد پولشو بزارم بانک و ماهانه سود بگیرم بیشتر از اجاره دادن میصرفه درسته؟

اره عزیزم مالکم ولی ۲۱ سالمه چیزی نمیدونم. می‌خوام حقمو از بابام پس بگیرم برداشته خونه رو رهن داده پ ...

چرا بذاری بانک؟هم ارزش پولت سالیانه کم میشه هم سود آنچنان نداره نسبت به تورم!من پارسال همین موقع طلا خریدم گرمی ۲ و خورده ای الان شده گرمی ۵۶۰۰،یعنی بیشتر از دو برابر!شما که به پول احتیاج نداری و پولتم حداقل یسال قرار دستت باشه چرا باهاش کار نمیکنی،مثلا همین طلا

چرا بذاری بانک؟هم ارزش پولت سالیانه کم میشه هم سود آنچنان نداره نسبت به تورم!من پارسال همین موقع طلا ...

پس طلا میخرم. مرسی که راهنماییم کردی گلم 💕 پس اول رهن کامل بدم بعد طلا بخرم؟ بنظرت کسی رهن کامل قبول می‌کنه؟ میترسم مستاجر پیدا نشه