2777
2789
عنوان

تازه سه هفته شده بینیم عمل کردم

107 بازدید | 12 پست

یه گوش پاک کن اونم سرش رو خیس کردم ، آروم داخل بینی رو پاک کنم که یهو خونی شد البته خیلی کم .

الآنم ترسیدم که نکنه بخیه ها چیزی شده باشه یا پاره .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ، ولی گاهی یه تیر می کشه ، الان بهتر شده .

عمل سختی بود؟؟؟

خیلی دوست دارم عمل کنم شهامت ندارم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
عمل سختی بود؟؟؟خیلی دوست دارم عمل کنم شهامت ندارم

من ۶ ساعت طول کشید ، بخاطر اینکه پولیپ و انحراف تیغه داشتم با سینوس التهابی چند تا عمل هم زمان انجام دادم و استخون ببینیم به شدت محکم و سخت شکست . 

ترسی نداره چون خودت بیهوشی ، ولی ۱ هفته اول یکم سخته بعد عمل .

من ۶ ساعت طول کشید ، بخاطر اینکه پولیپ و انحراف تیغه داشتم با سینوس التهابی چند تا عمل هم زمان انجام ...

باید از،دهن نفس بکشی؟؟

احساس خفگی نمیکنی؟

من بیماری قلبی دارم عمل میکنن؟؟

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
باید از،دهن نفس بکشی؟؟احساس خفگی نمیکنی؟من بیماری قلبی دارم عمل میکنن؟؟

اره یه مدت از دهن فقط ، احساس خفگی نه ، ولی عادت می کنی به شرایطی که داری تا بهبود پیدا کنی .

بیماری قلبی هم بستگی داره پزشک چه دستوری بده .

اره یه مدت از دهن فقط ، احساس خفگی نه ، ولی عادت می کنی به شرایطی که داری تا بهبود پیدا کنی .بیماری ...

ممنون گلم.

ان شاالله خوشگل بشی قشنگم