2777
2789
عنوان

برنامتون برای ولن چیه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 49 پست

هدیمو گرفتم ماسالگرد ازدواجمونم همون روزه میریم رستوران منم براش ادکلن میخرم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

می تو

هی فلک تا کی کلک 😂😂😂💔

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت هرچیزی دوست داری بخر 😁ن ک یعنی خیلی زیادهبلع میدونم دندون اسب پیشکش ک نمیشمارن

مبارکت باشه عزیزم 

بنظرم پنج تومن و بگیر خودتم پنج بذار روش طلا بخر

من ده تومن داشتم این ماه دستبند خریدم

آخی عزیزم انشالله زود خوب بشه

مرسی خوشگلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

لازم نیست ذوقش و جار بزنه پالتو خوب پنج هسااز برند زارا ۷

من هیچ وقت جار نمیزنم میدونمم پول زیادی نیست عزیزم چون خودم مانتو خریدم چهار تومن تقریبا ولی نگفتم ذوقم از ارزش‌ قائل شدن هست 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

من هیچ وقت جار نمیزنم میدونمم پول زیادی نیست عزیزم چون خودم مانتو خریدم چهار تومن تقریبا ولی نگفتم ذ ...

راست میگی 

راستش من چون شکست عشقی خوردم حساس شدم

هر کی کاری میکنه احساس میکنم پز میده 

هیچی

خب بازم 5 تومن خیلی بهتر از هیچیه😐😂

همچین رو کادوی بقیه عیب میزارین

انگار خودتون لامبورگینی میگیرین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

همیشه تواین تاپیکا یکی هست برینه ب ذوق طرف وچرت وپرت بگه حالا دقیقا همینا هدیه آفتابه پلاستیکی هم نمیگیرن!

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️