2777
2789
عنوان

من دلم نمیخواد دیگه مبلمان کار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 27 پست

رستورانم بری باید کلی ظرف بشوری و کارای دیگه

تمیز کردن مبل و اینا جز روتین شغلی بود 

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

اینجا چند میدن بهت؟ 

بنظر من یکم تحمل کن با پول اینجا اگه حقوقش خوبه کسب کار خودتو راه بنداز هرچند کوچیک هرچند که اولش درآمد نداشته باشی ولی عوضش راحت میشی هروقت خواستی کار میکنی هروقت مریض بودی خسته بودی کار نمیکنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رستورانم بری باید کلی ظرف بشوری و کارای دیگهتمیز کردن مبل و اینا جز روتین شغلی بود

کاش فقط نظافت بود.هرروز غر میزنن که چک دارم تورو خدا بفروش .یا هی غر که بازار خرابه فلانه بهمانه.ساعتی ی بار زنگ که فردختی؟

کاش فقط نظافت بود.هرروز غر میزنن که چک دارم تورو خدا بفروش .یا هی غر که بازار خرابه فلانه بهمانه.ساع ...

اون دیگه خیلی گیر بوده

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

بنظرت برا عید نگهم میدارن برم؟

نمیدونم شاید 

ببین علاوه بر زنگ زدن برو چندجا بگو فروشنده نمبخایین؟

پیج اینستا شهرتون که اگهی کار میزنن گیر بیار هرکدوم مد نظرت بود تماس بگیر 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

حقوقش واقعا خوب بوده استارتر کدوم شهری ؟اگه همچین کاری با این حقوق پیدا میکردم میرفتم

اگه بتونی مبل ۷۰تومنی بفروشی وقتی مردم نهایت دستَشون سی تومنه بین هزارتا نمایشگاه مبل واقعا شاهکار کردی.من چون وارد بودم انقدر حقوقم بود