2789
عنوان

زگیل دور چشم🥺

1015 بازدید | 16 پست

تقریبا سه ۴ سال جلوتر طبق گفته ی بعضی از دوستان تو همین سایت رفتم پوست سیب رو جدا کردم همراه پوست خیار گذاشتم رو صورتم بقیه خیلی راضی بودن ولی نمیدونم مال من چیشد که یهو دورچشمام یسری جوش ریز دراومد فقطم دورچشم..... 

گفتم حالا بعد یه مدت خوب میشه دیدم اصلا تغییری نکرد. بعد دوسال رفتم دکتر گفت اینا ضایعات پوستیه مشکلی نداره بزار باشه خودش میره و ... منم بیخیال شدم تا اینکه الان بعد اینهمه وقت به شدت میخاره🥺🥺🥺 زدم تو گوگل دیدم عین همینو اورده و نوشته زگیلع😭😭😭😭 هی هم بیشتر میشه اول یه چشمم بود الان دوتا چشام شده چیکار کنم 🥺🥺🥺

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما ارثمونه 

هم من هم داداشام

داریم من به میلیا میزنه 

ولی بابام ۵۰ رو که رد کرد همش بزرگ شد 

منم میخوام لیزر کنم میترسم بزرگ بشه

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

ما ارثمونه هم من هم داداشامداریم من به میلیا میزنه ولی بابام ۵۰ رو که رد کرد همش بزرگ شد منم میخوام ...

عکس گذاشتم ببین مال منم زگیله یانه🤦‍♀️

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

درمانش چیه باید باز برم دکتر؟ پمادی چیزی نداره که خوب بشه خیلی میخاره لامصب

دکتر پوست برید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️