2777
2789
عنوان

از دست دادن 💔

497 بازدید | 6 پست

آدما کلا یه ویژگی دارن که وقتی کسی رو از دست میدن یه حس انتقام گونه نسبت به زمانی که برای اون آدم گذاشتن و حالا رفته یا احساساتی که حروم شده دارن

این تا حدی طبیعیه

ولی اگه خیلی زمان طولانی به سوگواری و ناراحتی گذشته شاید دیگه عشق نیست فقط اون حس بازنده بودنه که نمیذاره به زندگی عادی برگردن و حالشون خوب بشه و دوباره زندگی کنن 

ریشه کلامم اینه اون جای خالی که با یکی دیگه پر شده شاید از اولم جای تو نبوده 

حیفه که چند سال از بهترین سالهای زندگیتو سر آدمی هدر بدی که یه جای دیگه بدون تو خوشه و تو هیچ نقش مهمی تو زندگیش نداشتی

همیشه طرف چیزایی نشون میده که ما بفهمیم این آدم زندگی ما نیست نه از قصدها ، منظورم از روی رفتار و عملکرد سه

اما ما چون اون لحظه گرمیم چشممون رو روی همه چیز می‌بندیم و غرق دوست داشتنش میشیم حتی گاهی وقتا خودمون میفهمیم که این آدم برای ما نیست اما شهامتش رو نداریم که اون رو از خودمون بگیریم و بعد مدت ها شرایط جوری رقم میخوره که بخوابیم یا نخواهیم از ما گرفته میشه و ما می‌مونیم و یه داغ بزرگ که بخاطر از دست دادن اونه💔

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

همیشه طرف چیزایی نشون میده که ما بفهمیم این آدم زندگی ما نیست نه از قصدها ، منظورم از روی رفتار و عم ...

این وابستگی شدید که هست خیلی چیزا توش موثره 

گاهی طرف اون محبتی که باید از خانواده یا اطرافیان میدیده رو ندیده و یهو با حجم زیادی از عشق مواجه شده که فیکه و وجود خارجی نداره صرفا به خاطر تغییرات هورمونی و هیجانات کاذبه 

بالاخره آدم با آزمون و خطا خیلی چیزا یاد می گیره 

منظور من اون وابستگی بیمار گونه ای که جوونای نسل ما به آدم رفته دارن که طرف اصلا عین خیالشم نیست که تو وجود داری یا نه ولی تو داری اینجا سال به سال وقتتو تلف می کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این وابستگی شدید که هست خیلی چیزا توش موثره گاهی طرف اون محبتی که باید از خانواده یا اطرافیان میدیده ...

موافقم با حرفتون

من معتقدم آدم وقتی از یکی جدا میشه باید بپذیره نه اینکه به زور خودش رو به طرف بچسبونه و یا اینکه با خیال اون سر کنه من یکی از اشناهام پیام های ژرف رو هی میخواند آخرم رفت بهش پیام داد

هرچند ام هوایی هم هستن که هفته ای پارتنر عوض میکنن که من اینارو واقعا نمیتونم درک کنم نه به اون شوریه شور نه به این بی نمکی

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

موافقم با حرفتونمن معتقدم آدم وقتی از یکی جدا میشه باید بپذیره نه اینکه به زور خودش رو به طرف بچسبون ...

هر رفتار سمی که آدما دارن یه ریشه فکر و تربیتی غلط داره 

تا از ریشه اون مشکل حل نشه اون رفتار هم ادامه خواهد داشت ثبات نداشتن تو رابطه هم میتونه نشونه بی ثباتی از درون خود اون فرد باشه یعنی طرف هنوز نمیدونه از زندگی چی میخواد درونش نمیتونه آروم بشه و فکر می کنه با عوض کردن آدما بهتر میشه و این چرخه کاذبو ادامه میده تا بالاخره یا متوجه بشه یا عمرش تموم بشه :)

هر رفتار سمی که آدما دارن یه ریشه فکر و تربیتی غلط داره تا از ریشه اون مشکل حل نشه اون رفتار هم ادام ...

اکثر کسایی که دیدم این کارو میکنم ببخشید فقط به فکر پول کندن از طرف هستم و من نمی‌دونم چرا ؟؟ از یه رابطه آرامش و شادی باید بگیری نه چهار پنج تا مانتو لباس و گوشی 

حتی یکی از اینا که باهاش هم‌صحبت بودم طرف حتی اومده بود خواستگاری می‌گفت برای جهیزیه حتما باید فلان چیز رو بگیرم گفتم توکه استفاده نداری نگیر جاش پولتونو نگهداریم یه کار دیگه کنین در کمال ناباوری گفت آره منکه استفاده نمیکنم اما پدر شوهرم قاره پولش رو بده منم بخاطر همین گفتم باید بگیریم

درکل زندگی اینا اون زندگی ای نمیشه که بچه توش با روال عادی بزرگ بشه

زندگی ای که عشق و محبت جاش رو به پول و هوس بازی بده اساسا بی معنیه

فقط بچه های رو تربیت میکنن که تروما های بزرگی دارم و وارد جامعه میشن و این چرخه همچنان ادامه پیدا میکنه

اکثر کسایی که دیدم این کارو میکنم ببخشید فقط به فکر پول کندن از طرف هستم و من نمی‌دونم چرا ؟؟ از یه ...

حتی اگه پول هم نباشه و فقط ارضای غریزه باشه مثل مواد مخدره طرف فکر می کنه داره لذت میبره ولی مثل چاقوییه که گرفته دستش و به خودش آسیب میزنه 

ده سال دیگه یه آدم له و داغونه که با کلی آدم خاطره داره همشونو دوست داره و نمیدونه چجوری آروم بشه