2777
2789
عنوان

سالاد مشهدي

1861 بازدید | 18 پست

ترشي درست كردم از اين ترشيايي كه با گوجه درست ميشه. سالاد مشهدي . حدود دو ماه پيش يه كميش مونده . يه خورده ترش شده چي كنم؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میشه طرز تهیه سالاد مشهدی رو بگین . من عاشق انواع سالادا هستم

سالاد نیستا میشه گفت یک جور ترشیه

مواد ترشی  مثل ساقه های طرد کرفس گل کلم هویج سیب ترشی وووو رو خرد میکنی میشوری خشک میکنی کاملا 

بعد یک عالم گوجه فرنگی رسیده رو میکس میکنی اگه دوست داشتی صاف میکنی اگر نه هم طوری نیست میذاری روی شعله اجاق یک لیوان سرکه نمک و ادویه ترشی و گلپر و سیاهدونه هم میزنی یکی دوتا جوش که خورد میریزی رو مواد ترشی. چند حبه سیر میندازی درشو کیپ میکنی  و یک هفته  میذاری جای خنک و نوش جان 

حال متکلم از کلامش پیداست
طرز تهیشو بهم بگو که دیگه تحمل ندارم  عشق سالاد مشهدی هستم

همه ی مواد ترشی با این تفاوت که گوجه رو میپزی ... له میکنی آبشو میگیری .. مواد ترشی رو با آب گوجه میندازی تو ظرف ... یه کم سرکه میریزی کپک نزنه ... فلفل قرمز وسیر بیشتر بریز.  . اوکی  سی یو 😊

از خدا جوئیم توفیق ادب
سالاد نیستا میشه گفت یک جور ترشیه مواد ترشی  مثل ساقه های طرد کرفس گل کلم هویج سیب ترشی وووو ر ...

ترشی شهرمارو ازکجا بلد شدی شما؟!😆

ماشالا همه تن حریفی هاااا

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊

ابو بجوشون گوجه رو بشور بريز توش تا پوستش ترك بخوره بعد پوست گوجه ها رو بگير. گوجه ها رو بريز تو مخلوط كن بشه اب گوجه بذار سر چراغ با يه مقدار نمك بوشه عين رب يا مايه املت. يه مقدار غليظ شه مثل مايه املت. گل گلم رو تيكه تيكه كن بشور بذار كنار هويج رو پوست بكن  بريز تو غذاساز خورد بشه اندازه  نگين. يه خورده بايد گوشت داشته باشه كه زير دندون بياد. سير رو پوست بكن بشور بريز تو  غذا ساز عين هويج .بريز تو گوجه ها كه سر چراغه  براي 10 كيلو گوجه يه ليوان سركه بسه  بريز توش يه مقدارم  پودر فلفل بريز من  خودم زياد تند دوست ندارم  كم ميريزم نمكش رو اندازه كن يه جوش كوچيك كه خورد خاموش كن(فقط يه جوش كوچيك كه نرم نشن موادت) براي 10 كيلو گوچه 2 -3 كيلو گل كلم و 2-3 كيلو هويج بسه سير هم كمتر از نيم كيلو البته اگه  خيلي تندي سير رو دوست نداري مقدارش رو كمتر بريز. من تنديش رو دوست دارم  نمك هم وقتي مزه كردي يه خورده ببشتر بريز چون گل كلم بيمزه است نمك رو به خودش مي كشه. بذار خنك بشه بريز تو ظرف .نگهداريشم تو يخچاله. الان برامن يه كيلو مونده از دو ماه پيش داره ترش ميشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اگه ترش شده لابد سرکه زیاد بهش اضافه کردی ... اوکی 😕 راهی نداره ...شکر بزن بهش 😂

نه  گوجه اش داره ترش ميشه

وقتی درست کردن از اول باید تو یخچال‌باشه به خاطر گوجه که مبپزن  کپک‌نزن و ترش نشه

تو يخچاله